Shawl Cantik dari Lolinkasyndicate

11:07 PG


Assalamualaikum Hai.


Sebenarnya shawl ni da dapat lama dahh. Hehe tunggu pakai apa semua baru nak publish. Kali ni menang dari Syawal Giveaway anjuran Amirah Amer. And and, dah nama pun Syawal kan so means giveaway ni lama dah time lepas raya harituuu. Pastu kena pertaruhkan gambar raya tau and yeayyy I won kategori gambar raya paling lawa hiks.


So dapatlah shawl chiffon plain sehelai, headband tapi dah diganti dengan shawl printed chiffon and kad raya. Hehehe seronok tau. Nad ni dah la jarang jarang je beli shawl, pakai apa yang ada katakan. Pastu tetibe dapat shawl.






HASILNYA :p



Sorry, I don't have a single picture for this.




Nahhh. Itulah dia yee. Overall Nad memang suka gila dengan shawl chiffon ni. Tapi kan, tu bukan shawl biasa tau tu wideshawl hehe. Jarang jumpa wideshawl chiffon ni. Biasa kalau wideshawl je mesti cotton kan? 

Kad raya from Ruqaiyah Amanina


P/s : Lagi patah hati. Takda mood sgt nak blogwalk haih :/


You Might Also Like

45 ulasan

  1. tahniah nad. i ols tak reti pakai shawl. muka bulat.. kuikui

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha ala yekee. Muka bulat pun ada cara dia la Zati

      Padam
  2. congrats nad, akak tumpang happy untuk nad...heyyy, u should teach me how to wear the shawl like that...bab ni tak pas... ajarlah ajarlah ajarlah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks kak Farah :) Hahahha yeke? Yeayyy nanti nad try buat tuto eh hehe

      Padam
  3. org cantik pki ape pun cantik.. tahniah naddd dapat adiahhh! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad tak cantik pun TT_TT Thanks kak Una! Hehe

      Padam
  4. cantik hee


    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks Iola :) Nad da singgah balik

      Padam
  5. Balasan
    1. Thanks Najlaa :) Nad dahs inggah juga yee

      Padam
  6. Tahniah nad . Bestnya menang . And lawa style shawl nad time pakai shawl kuning tuh . Kalau saya , xsesuai .. ahah !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih Tyka :) Haha yekee? Hmm tp agak susah sbb tak secure hehe

      Padam
  7. Tahniah memang Giveaway..btw cantek shawl tuh..akak suka gak pakai Shawl, tapi muka bulat cam bola jadinye..so lebih kerap pakai bawal jeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak Zuha :) Hehe. Alah yeke? Mesti ada teknik dia tuu hehe

      Padam
  8. untunglah nadd hahaha :D tahniahh!

    BalasPadam
  9. you deserve to win..congrats memang lawa pun orangnyeee..

    BalasPadam
  10. wow..nice shawl yg bercorak tu..cmne wat shawl gaya cmtuh nad?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks Yana. Halamakk dah lupaa haha takpe annti Nad buat tuto okies

      Padam
  11. Tahniah Nad..cantik shawl die :)

    BalasPadam
  12. cantik..bestlah dapat hadiah shawl..dua pulak tu..jimat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih :) Kan boleh jimat banyak dah ni hehehe

      Padam
  13. Nice...cantik n kemas aje Nad pakai shawl tu :)

    BalasPadam
  14. Sqweeeee kak nad mmg chantik pun so no doubt in u lah tak menang hehe. Why so pretty kak nad why why why

    BalasPadam
    Balasan
    1. Qilaaa -.- Ish ngade tau ini nasib je menang ni. Qila lagi cantik lagi cantik lagi cantik!

      Padam