Tapak Event Untuk Disewa #MyBlogFest

8:34 PG


Assalamualaikum Hai.


Tercari-cari cara bagaimana nak meluaskan perniagaan anda? Tercari-cari tempat untuk sewaan tapak event/booth? Tercari-cari suasana yang crowded dibanjiri orang dan mendapat sambutan ramai? Haa inilah peluang anda!


Terdapat tapak untuk disewa di :-
Tempat : Astaka, Mini Stadium, Kuala Kubu Bharu
Tarikh : 28-30 November 2014 (3 hari)





Memang happening! Kenapa happening? Sebabnya time tu tengah berlangsungnya Malaysian Cycling For All Jamboree 2014! So pastinya ramai pengunjung yang akan datang sekaligus boleh laa tengok tengok tapak event korang usha usha barang haa yang jual makanan confirm laku habis T_T Hehe biasa event camni makanan ah laris.


2 jenis tapak :- Harga untuk 3 hari yaa.
1) Tapak Utama 20' x 10' (RM700)
2) Tapak Standard 6' x 4' (RM200)


Selain itu, turut disediakan 1 meja, 1 kerusi dan 1 plugpoint untuk kemudahan korang ye. Haa banyak benefit sewa tapak katsini tau.

Untuk maklumat lanjut boleh lawati SportsManagement atau hubungi terus Encik Piko dan Encik Faiz pada nombor yang tertera di atas. 




P/s : Kalau laa business shawl Nad dah stabil, memang Nad sewa dah ni (Y)


You Might Also Like

24 ulasan

  1. jauh la pulak...area KL ada tak kat mana-mana Nad?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuu takde dengar lah pulak kak Sally. Nak jual shawl ehh hihi

      Padam
  2. follow n join dr segmen berkenalan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi thank you Danisha :) Salam kenal juga ye

      Padam
  3. Nice sharing Nad :) mesti meriah kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you. Harus meriah cik Mimie :)

      Padam
  4. mcm berminat tp jauh pulokkk! hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula! Sesuai sangat dengan business roti jala kak Una ni!!

      Padam
  5. Balasan
    1. Haha sama ler kita ehh kerja habiskan duit jee haha

      Padam
  6. Hi Nad,

    I really like your blog and I have a question about advertising! If you are interested please email me at ericawong@zolace.com.

    Looking forward to hearing from you soon.

    Thanks and regards,
    Erica Wong

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Erica,

      Nice working with you :)

      Thank you.

      Padam
  7. Nad sudah tersenarai dalam top 3 penulis good luck! http://utama.myblogfest.com/2014/11/pertandingan-tulis-write-up-rm10-milik.html#senaraiPenulis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Terima kasih blogfest! Hihi

      Padam
  8. jauh mehhh.. tak dapat eden nak pegi.. ahahahaha XDD

    anyway good luck utk event :D nad handle ke ape? sorry Misaki blur sikit :D

    nampak meriah je.. dgn ada cycling event lagi tuh.. pergh... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha yeke? Takpo lah camtu. Hehe thanks but Nad tak join pun Nad tolong spread je hehehe

      Padam
  9. nice. memang sesuai bagi mereka yang ingin menjana pendapatan kan nad :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe yeap, memang sesuai sangat ni Yatie :) Peluang

      Padam
  10. Balasan
    1. Haha Nad buat business dropship ajerr lah bbl

      Padam
  11. Balasan
    1. Tak dapat nak bawak jejaka mafia eh kak Nadia hihi

      Padam
  12. Wiwiwiii kuala kubu uiiii
    Heheheehe chaiyuk kak nad im praying the best for yaaaa

    BalasPadam