Baju Frozen Kanak-Kanak (GIRL)

9:15 PG


Assalmualaikum Hai.


Baju Frozen kanak-kanak memang famous kan sekarang ni? Memang dah berlambak lah katmana-mana semua Frozen. Bukan setakat perempuan je, lelaki punya pun ada T_T Hahahah adik lelaki Nad lah tu minat sangat Frozen.


Maka, Nad membawakan design terbaru baju Frozen ni untuk semua cuci-cuci mata yee. Memang comel. Hehe kalau tak comel, Nad tak promote hahaha. Suka yang comel comel je kannn haha.










Aaaaa comel gila kann? Lagi-lagi bila combine dengan seluar dia tuuu. Masya Allah hahaha untung bebudak sekarang kecik-kecik dah boleh comel macamni. Eh kalau berminat, cepat-cepat bagitau tau sebab stock sangat terhad sangat. Even Baju Baby I Mum and Dad yang Nad promote bulan lepas pun dah habis OUT OF STOCK and NO RESTOCK! Sedih je kann.




Details Baju Frozen (GIRL)

Material : 100% Cotton
Size : 2 - 7 Tahun
Price : RM30 (SM) RM33 (SS)
How to Order? : Whatsapp/Wechat/iMessage +601111908090 (Dijamin fast response)



P/s : Kalau kita yang dah besar pakai camni comel tak? Kahkah


You Might Also Like

17 ulasan

  1. Assalammualaikum.

    Tu ye llaki pun ska ! HAHA. Adk prempuan Nur pun ska. Klau blh beg skolah, pensel box, colour smua nk frozen. tk fhm ceq .. Bju tu mmng tk muat tuk dia. :3 Nti klau ada bju muslimah frozen tuk bdak drjh 4 bgithu ye ;)

    BalasPadam
  2. kalau dah ada anak lama dah beli. Hahahah :p

    BalasPadam
  3. Lawanhe. Lack colour tu. Nt nak jgak la. Tggu gaji hahah

    BalasPadam
  4. budak2 skrng mmng suka sgt cite frozen ni sbb princess dia lawa hehe

    BalasPadam
  5. adik2 BV pun ada yang minat frozen. siap hafal lagu let it go tu haa.
    setakat nie, takde lak demand nak pakai barang frozen semua. hehe.
    best baju nie kalau dapat beli. tapi adik dah besar2 semua. XD

    BalasPadam
  6. Kalau anak buah Cik Mimie nampak ni..memang merengek la suruh belikan..hahaha..untung budak2 skrg ni.. :)

    BalasPadam
  7. Omg. Too many frozen kids sekarang hahaha jd nyampah hahahahaa

    BalasPadam
  8. so cute! kan best kalau ada utk golongan remaja dan dewasa skli..hehe

    BalasPadam
  9. Mesti cumil sgt klu yg besar2 mcm papaglamz pakai.. Hahah

    BalasPadam
  10. Cute... tapi mana ada anak kan hahaha.. tunggu la :D

    BalasPadam
  11. zaman sekarang ni memang zaman gila frozen, kak nad.. baca tak yang suami isteri cerai sebab selisih pendapat mengenai frozen? padahal frozan tu kartun je T-T

    BalasPadam