Bila Hidup Semakin Busy

8:59 PG


Assalamualaikum Hai.


Kalau dulu,
Update blog hari-hari pun memang banyak masa.

Sekarang,
Nak update pun sampai lagi berapa minit before pukul 12.

Kalau dulu,
Boleh balas chatbox sampai tunggu text,

Sekarang,
Sampai 2-3 page cbox tak berbalas-balas,

Kalau dulu,
Semua comment dibalas dengan cepat dan pantas lagi secara marathon,

Sekarang,
Dapat balas 2-3 pun kira dah cukup beruntung.

Kalau dulu,
Blogwalking sampai dah taktau nak singgah blog siapa,

Sekarang, 
Nak blogwalking pun tak sempat.



Kehidupan di universiti makin lama makin busy. 2 minggu terawal memang free sampai taktau nak buat apa, Masuk minggu ketiga dah serabut apa nak buat semua tak tersusun. Lagi la nak menghadap blog ni kan. Mampu selfie je time time lecturer takde ekeke.




P/s : Sedih sebab dah sebulan maintain update blog tiap hari tapi semalam kantoi pulak.


You Might Also Like

25 ulasan

  1. Bertabahlah Nad oiii. Hidup tak pernah boleh memuaskan hati kita , so lepak chill. ^_^

    BalasPadam
  2. kan... lagi-lagi final year.. ada je isi nak update... tapi, masa x mengizinkan.. huhu

    BalasPadam
  3. aah,, betol tu Nad sekarang makin busy.. nak update blog pon jrg2 , Kalao ada kesempatan tu mmg kena update laju2 , klo tak seminggu la blog sepi

    BalasPadam
  4. zaman belajar adalah zaman yang paling busy. sabor ye Nad :)

    BalasPadam
  5. takpe la nad.. semoga success ok.. belaja rajin2 :)

    BalasPadam
  6. Btol tu Nad. Setuju sangat²...
    K.yana ni lagi lah busy...kerja lagi, study lagi, wife lagi...nasib baik je belum ada rezeki anak lagi. Huhuhu....

    BalasPadam
  7. Ironinya bila time kita busy ni, time tu lah idea untuk tulis blog mencurah-curah. hehe

    BalasPadam
  8. sila belajara rajin2 dik ....

    BalasPadam
  9. chill dah nak cuti kan..hehehe :)

    BalasPadam
  10. alaa sedihnya kak nad dah jarang bukak blog nnti :( all the best!

    BalasPadam
  11. how i miss my campus life! hehe! good luck n enjoy ok! :)

    BalasPadam
  12. Salam Sis Nad :) It is okay girl. Ini semua hanyalah untuk seketika. It will still be here as long as it still exist but studies is the main priority... chase it for it will not be there for you long. Akak Alsa doakan sis Nad akan sukses dan berjaya! >_< All the best dan Take care

    BalasPadam
  13. mmg bz nad jd student ni.. tp enjoy the moment coz bila dh habis nanti mesti rindu.. n bila dh kerja kita akan rs mase study la yg paling best.. hehehe..

    BalasPadam
  14. sepp kak nad T_T
    takpe. fighting kak nad nnt habis study kita update blog setiap jam muahahahah

    BalasPadam
  15. goodluck with ur new life... :D jangan risau, nnt cuti sem blogwalking secara pukal yer :D heppy2 study kt tmpt baru yer ...:D

    BalasPadam
  16. Takpe Nad :) dahulukan mana yang penting dulu...kami semua faham la...hehehe :)

    BalasPadam
  17. that is so true kak. dulu selalu je blogwalking sampai dah tak tahu nak singgah blog mana. hmm

    BalasPadam
  18. samalah kita nad..kalau dulu sampai habis semua blog nk g bw..haha..sekarang nk update 1 entry pn punyalah ssh..

    BalasPadam
  19. sama lah nad. bila dah start belajar ni.. biar je lahh views nak turun ke ape.... huhu

    BalasPadam