BVR Collagen Memang Best

12:38 PTG


Assalamualaikum Hai.


BVR Collagen. Korang pernah dengar tak? Since Nad dengar pasal ni memang Nad terus je cari info dari pelusuk tempat ah blog, instagram dan facebook. Kalau boleh nak cari semua info dan pendapat yang honest. Sehingga akhirnya, Nad pun terpengaruh hehe biasalah perempuan kan.


Pulaknya lepas tengok owner BVR Collagen, Schamimiey ni masya Allah cantik sesangattt. Dah la cantik umur baru 22 dah kawin ada anak dan berjaya sesangat dengan Audi Porsche semua T_T Nad 2 tahun akan datang pun belum tentu macamtu. Ok dah stop sekarang pasal produk dia memang best.


Best dia tu sampai Nad terus beli sekali 2 haha.




Sebenarnya Nad start makan since bulan 11 haritu. So bila dah genap sebulan maka dah habis sebotol. Sekarang ni dah masuk botol kedua. And sekarang tengah nak usha usha nak borong dekat memana sebab nak beli banyak terus T_T Hahhahhaha sekali package dengan gold scrub dia and lollys hehehe. 


Nad makan macam biasa je sekali pagi sekali malam and kalau terlebih rajin tengahari or petang Nad makan je hahaha. Nad tak bancuh sebab malas so terus je masuk mulut kemam ke apa then minum air. Rasa dia pun sedap je so confirm boleh telan.


Kalau nak beli boleh contact Nad je ye harga tak sampai RM50 pun. Contact je dekatmana mana pun blog ke insta ke fb ke tak pun wasap +601111908090.


P/s : Finally jumpa supplement yang sesuai setelah Aurawhite dan Vitamin C 1000mg.


You Might Also Like

15 ulasan

  1. bestnya ! nanti upload la testimoni.. Fatin masih setia dengan supplement satin skinz :)

    BalasPadam
  2. Sy pun makan BVRC ni. hehe Memang superbb ! hehe. Sy beli combo set, which is BVRC + SCRUB dengan harga RM80 :) Ni contact akak tuh : Nurfirose 019 2938576

    BalasPadam
  3. sepupu kitaa pakai ni jugak. katanya berkesan :)

    BalasPadam
  4. patutlah kulit kak nad cantik, makan collagen rupanya :p

    BalasPadam
  5. nad pakai papepun still nampak cantikk hehe :3

    BalasPadam
  6. Memang berkesan ye nad? Nak tengok gambar testimoni ;D hehe

    BalasPadam
  7. Aurawhite berkesan jugak ke nad?

    BalasPadam
  8. hai nad.. lambai2 tgn.. kita berminat.. nnti hana wassap k =)

    BalasPadam
  9. Wah wah best banget si cantik ni hahahaha
    Kak nad nnt qila mcm nak try je ekeeke emm emm

    BalasPadam
  10. Wah, macam menarik produknya..nanti nak try la..heee

    BalasPadam
  11. research pasal bvrc tersadailah kita ke blog ni. sekali tengok header, laaaaaa Nad rupanya! hahahaaa

    BalasPadam