Cable Internet Kena Curi

7:40 PTG


Assalamualaikum Hai.


Siapa perasan dah 3 hari Nad tak update blog? T_T Sabtu Ahad tu time tu memang Nad tengah takde mood nak blogging. Tetibe pagi Isnin tu dah takde line hahaha. And sekarang ni baru okay. Fuhh. So start esok baru Nad akan start balik kot blogging macam biasa. Haihh habis traffic semua merudum. Sedih tauu. Baru dapat tau juga tadi line cable tu kena curi, ada orang potong. Patut pun satu jalan ni jiran semua takleh guna jugak. 


P/s : Banyaknyaaa entry yang pending T_T Mood blogging mohon datang cepat

You Might Also Like

14 ulasan

  1. fuhhh dah jampi. nanti datanglah balik mood blogging tu. hiksss :)

    BalasPadam
  2. hoho, samela. dah lame tak update. huhu. perasan jugak hohooo

    BalasPadam
  3. haha cable kat area rumah kite pun selalu kena curi kak -.-

    BalasPadam
  4. Nad jangan sedih maaa . Nanti mood blogging tu datang lambat . Heeee XD

    BalasPadam
  5. sama la haritu line tak ada..seksanya hidup tak dpt online..entah kabel kena curi ke apa tak tahu pula

    BalasPadam
  6. Silalah rajinkan diri Nad tu , penat akak tunggu entry oi.

    BalasPadam
  7. tiap kali cable kene curi per yg korang pk., klu aku msti ckp bengong punya mat gian xder benda lain ker nk curi., hahaha cpat tul aku bg tanggapan kan.,

    BalasPadam
  8. lah cable kena curi...cepat seru mood blogging!! hehe

    BalasPadam
  9. Patutlah lama tak namapak nad..selamat berblogging esok :)

    BalasPadam
  10. kesian kak nad .. dah lah mood blogging ni jarang ada, bila dah ada, cable internet pulak kene curi..

    BalasPadam
  11. Cable kena curi? Alahai. Geramnya kalau jadi macam ni.

    BalasPadam
  12. belasah pencuri tu ><
    psst. yang ada internet ni pun banyak jugak pending entry. kihkihkih

    BalasPadam
  13. Haishhh dasar pencur..kesian nad

    BalasPadam