Drama Istikharah Cinta

1:28 PTG


Assalamualaikum Hai.


Istikharah Cinta. Terasa macam nak tengok pulak cerita ni bila Nad tengok ramai yang update pasal drama ni walaupun cerita belum start T_T Hahahhahah dan walaupun sinopsis cerita hanya tau secara kasar sahaja. Tapi entah istikharah cinta kot ekeke.





Sinopsis Istikharah Cinta

Mengisahkan tentang Airil dan Dina Aliya yang berkahwin tanpa rasa cinta. Tapi, diorang try untuk cinta antara satu sama lain. 



Baru tau jalan cerita sikit ni pun dah terasa macam aaaa sweetnyaaa! Hehhehe amboi, cerita pasal cinta cinta suka aje yee? Hahaha. Korang jangan lupa tengok, kita tengok sesama okay hehe. 



Barisan Pelakon Drama Istikharah Cinta
Zul Ariffin
Faye Kusairi
Nonny Nadirah
Lia Natalia
Zarini Zainuddin
Hamidah Wahab
Elly Mazlein

Mula Ditayangkan : 23 Disember 2014
Jumlah Episod : 28 Episod
Saluran : TV3


P/s : Seronok sangat harini dah takde class pastu class esok semua cancel so balik malam ni! 


You Might Also Like

14 ulasan

  1. Eh ! Ke sebab ade Zul Ariffin tu Nad ? :P

    BalasPadam
  2. Dah tengok iklan nii. Zul Arifin buat suara romantikkk pergghh,, akak tak minat pon dia . haha

    BalasPadam
  3. Hahaha. yang cerita sweet sawit gini laju je nak tengok Nad :P

    BalasPadam
  4. plakon lelaki ni sekarang dh glamour dh lepas berlakon rindu awak 200%

    BalasPadam
  5. Tengok sipnosis macam drama RIndu Awak 200%... apalagi hero pulak orang yang sama..

    BalasPadam
  6. wiwiwiwiw kemain ye kak nad berdrama dh uwww uww~
    qila doakan verything dipermudahkan kak nad ok. ihihiks

    BalasPadam
  7. jangan marah eh.. Misaki nak komen jugak :D

    Misaki tak suka sangat tengok drama Melayu except movie sbb lain dari lain..

    tapi movie yg action tak suka sangat yg gangster2 punya TT^TT movie yg cicak man tuh idea dah ada tapi fail lah dgn baju kemek lepas kena serang lol XDD pemilihan hero dia mmg tak suka TT^TT cicak? seriously? aiyaaaa... and cerita cicak man tuh mmg akan ajdi best kalau diorang tak buat lawak yg melampau.. TT^TT ok mungkin ada yg suka, tapi bukan Misaki lah ahahaha...

    oopps..

    anyway drama nih best ke? jalan cerita dia dah banyak sgt dengar.. kan best kalau org kita buat cerita pasal doktor ke, polis ke, bomba ke, or anything yg mencabar dalam drama tapi ada percintaan jugak :D macam drama Inggeris, Japan, Korea, selalu buat :D meanrik gila nak tgok..

    tu belum fantasi lagi mwehehehe :)

    anyway selamat menonton :D

    sorry Nad banyak komen negatif hukhukhuk :3

    BalasPadam
  8. ina tak pernah tengok pulak cerita ni.. just dengar2 je ;(

    BalasPadam
  9. ana x tgk sgt citer slot akasia tv3 ni sbb jln cerita x byk beza hehe

    BalasPadam
  10. Tak sabar nak tengok cerita ni jugak..heheh :)

    BalasPadam
  11. amboi nadd..haha..kemmainn lg eh...

    BalasPadam
  12. Shad tengok jugak la kadang2, :D
    faye punya watak dlm drama ni macam cute n santai.. :D

    BalasPadam