Masalah Suka Bertangguh

1:18 PTG


Hi Assalamualaikum.


Harini serious takde mood nak update apape. Padahal dah tengahari ni still taktau juga nak update. Banyak sangat fikir apa nak dibuat, tapi buatnya tidak. Lagi pulak weekend, memang traffic blog sikit jelah kan. Sikap suka bertangguh Nad teruk sesangat kalau boleh semua benda last minute baru nak buat. So I just need some motivation over the weekend hehee.









P/s : #TeamSuka Bertangguh lol


You Might Also Like

16 ulasan

  1. Buat kerja bertangguh ni mengakibatkan kerja makin banyak jadinya. So bila dapat kerja terus buat sampai siap. gud luck :D

    BalasPadam
  2. jyeahh.kita geng.sep sikit ! LOL :P

    BalasPadam
  3. nini pun camtu jugak, I don't know what's happening to myself,aiyoo
    third quote tu favourite,the time will pass anyway,yeah~

    BalasPadam
  4. penyakit i jugak ni haha. bertangguh itu pencuri masa. kesian masa kita asyik kena curi jeee T_T

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    BalasPadam
  5. Aduh can we sepp?
    haish qila kuat gila tangguh kak nad.
    Like now.
    I should study but nope.
    Bahahaha.
    Chaiyuk kak nad,
    Jgn malas malas.
    Jgn tangguh tangguh ok gurl.
    I lap u!
    btw!
    thanks for the motivation too ish obv i need them too hehe

    BalasPadam
  6. Kekeke,sama la kitaaa...
    Don't procrastinate~ (untuk diri sendiri jugak)
    Hehe ^^

    BalasPadam
  7. selalu kena bebel oleh nenek sbb kite suka sgt tangguhkan kerja. -.- haha

    BalasPadam
  8. Jika untuk membuat sesuatu yang baik, lebih baik di percepatkan... Tapi, jika sesuatu itu kurang baik, lebih baik di tangguhkan... dengan harapan kita tidak akan buat perkara tersebut...

    BalasPadam
  9. kerja bertangguh anti kita yg jadi gila..hahaha..terkejar2 nak settlekan kerja

    BalasPadam
  10. urmm...momoy pun kadang ada penyakit tangguh nih
    isk2

    BalasPadam
  11. dah kahwin lagi bakal tangguh kerja lain lain... buat hal rumah tangga je dulu.. haha

    BalasPadam
  12. Jangan tangguh2 kan kerja ye lepas ni nad :)

    BalasPadam
  13. Bila dah start tangguh, nak mula balik tu yg susah...

    BalasPadam
  14. biasalah tu..mesti punya..hahaa..sama macam akak

    BalasPadam