Menang RM10 dari MyBlogFest

9:05 PG


Assalamualaikum Hai.



Alhamdulillah, ada la jugak duit masuk walaupun RM10 kan. Last time yang Nad war-war kan pasal booth untuk disewa tu terpilih antara 3 pemenang. Sebenarnya MyBlogFest ni masih baru lagi dalam dunia blogging. 


Nad kenal pun sebab berbalas-balas chat dekat cbox tu. Sekali ternampak diorang buat contest ni, apa lagi terus jela join kan :) Blog diorang best sebab selalu cerita pasal event sana-sini and selalu juga buat contest. Sekarang ni pun ada 2 contest tengah running tapi Nad tak sempat lagi nak menjenguk T_T 


And paling best, diorang tepati janji dan on time. Diorang cakap duit akan bank in time 7hb, memang tepat tepat 7hb terus dapat. Seronok kan dapat penganjur macamni? Pulaknya nama admin dia Hafiz terus teringat dekat ....... Hahaha.




Kalau banyak masa weekend ni memang Nad join lagi 2 contest tu T_T


P/s : Ya Allah seronoknya lah 12 cpuv tengah running. Terima kasih terima kasih!


You Might Also Like

12 ulasan

  1. alhamdulillah. murah rezeki :)

    BalasPadam
  2. wahh murah rezeki, alhamdulillah..

    btw thanx singgah blog kite :)

    BalasPadam
  3. mmg besh .... wlupun nilai kecik sape nk bgg kan.....

    BalasPadam
  4. Tahniah Nad :) Murah rezeki :)

    BalasPadam
  5. tahniah. boleh share topup pasni. haha

    BalasPadam
  6. walaupun rm10,kita tahu yang dia sangat ikhlas dan tahniahhhhhhh nad sayang :D

    BalasPadam
  7. wahh dpt RM10.. murah rezeki! :D

    BalasPadam
  8. Nad, meh share rm5 ngan yana..hehe :p tahniahh nad!

    BalasPadam
  9. Melawat "MyBlogFest" Punya nama :)

    BalasPadam