Menang Topup RM5 Lagi

9:14 PTG


Assalamualaikum Hai.


Menang sikit sikit sikit tapi kalau nak dikumpul menang topup tahun ni dah berpuluh dah, cuma tak sampai ratus je ehehe. Alhamdulillah lah kan. Tapi topup ni dah dapat dari haritu, sekarang dah tamat tempoh pun T_T Takde pulak menang topup lagi.



Topup RM5 dari Mira Syakila Hilas


Alhamdulillah. The best part menang dengan kak Mira ni time Nad bagitau menang terus time tu jugak dia topup kan. Padahal yang menang before before ni pun ada je yang belum topup, akak ni pantas terus. Senang Nad takyah nak ingat ingat lagi menang katmana kann. Hee thanks kak Mira :)


P/s : Harini Nad nak belajar menjahit weee~


You Might Also Like

10 ulasan