Review : Boat Noodle Mangkuk Bertingkek-Tingkek

12:20 PTG


Assalamualaikum Hai.


Nad dah banyak kali ajak Hafiz makan dekat Boat Noodle ni. Tapi lambat sangat la dia nak ajak pergi hahaha. Tapi akhirnya dapat jugak pergi tempat orang makan mee bermangkuk-mangkuk ni. Yang Nad tau ada dua tempat je satu kat Empire Damansara lagi satu dekat Publika. 


Yang kitorang pergi dekat Publika sebab Hafiz kerja situ time sem break haritu. Orang kata yang kat Empire lagi sikit kuantiti dia tapi lagi sedap lagi dekat Publika ni. Nad taktau la kan sebab Nad pernah makan satu tempat ni je T_T Hahaha.







Nad memang takleh nak decide la nak amik berapa mangkuk sebab memang takleh nak imagine sikit mana satu mangkuk tu kan. Hafiz terus je order 10 mangkuk. Total semua ada 4 jenis rasanya, 2 beef 2 chicken. Aduh kalau nak kena explain pasal nama Nad tak sure sgt T_T Sebab cam takleh sebut pun and main tunjuk je dekat menu tu ahaha.





Ini hasil kalau dua dua tak makan sayur hahaha.



Boat Noodle

Address : 1) Empire Damancara, G03a, Heritage Lane
                2) The School @ Jaya One, P2, same floor as cold storage
                3) Ikon Cheras, G Floor
                4) Publika Block C5, Level G3, Lot30a
Working Hour : 11am - 9pm


P/s : Bila lah nak dapat makan sedap lagi ye? Dekat Penang ni tiap hari pun malas je rasa nak makan haihh.


You Might Also Like

23 ulasan

  1. Pergggggghhh! Sweet gitew. Haha

    BalasPadam
  2. Nad jimat kalau kawen nanti sebab dua dua tak makan sayur. hahahha :p

    BalasPadam
  3. Baru tahu pasal boat noodle ni..hahahhaa...cam best je makan bertingkek-tingkek ni.. :)

    BalasPadam
  4. Bestnye tempat makan..den tak pernah makan situ..leh cuba nih

    BalasPadam
  5. sedapnya makanngg... saya tak pernah makan lagi boat noodle ni,huuu~
    btw,akak duduk penang jugak ka? haha...

    BalasPadam
  6. amboi piwitttt
    hihiihi sedap kan!!!!!
    oh org kata empire yg tak sedap.

    Jaya one sedap!!!!
    hihihhuhi

    BalasPadam
  7. wahh banyak nya.. and nampak macam sedap ^^

    BalasPadam
  8. Ohh mee dia sikit je utk satu mangkuk tu hehe. Terkejut gak tgok org makan smpai bertingkat2 mangkuk tu. Msti penat org yg nk one cuci pinggan tu hahaha

    BalasPadam
  9. Haiyah!! Bazir sayur :3 Xnk makan bagi Yun Sing hahaha xD Eh? Kak Nad dekat Penang ye o.O

    BalasPadam
  10. nampak sedap..sayur la sedap kak Nad..hehe

    BalasPadam
  11. org tua2 ckp bila makan kat pinggan sumbing x elok...
    tak bleh percaya, syirik, cuma bahaya..takut x perasan bleh luka..

    BalasPadam
  12. wahh.. sedapnya... bilalah sy nk p try kn.. asyik duk tgok org post gmbr mangkuk tinggi2 jer.. hehehe

    BalasPadam
  13. somehow dua dua tak makan sayur macam sweet plakk hahaha

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    BalasPadam
  14. Dua-dua tak makan sayur. Berjodoh betul ni.

    BalasPadam
  15. MasyaAllah banyaknya yunk!! Hehehe nanti bolehlah nak makan kat sini. Nampak sooo tempting

    BalasPadam
  16. ''ni bukan makan ni.. yang ni kedaroh namanya'', kata UAI.

    Hope ade orang belanja kita makan kat sini nnti.

    BalasPadam
  17. wahhh kita geng ni , tak makan sayur . huhuu

    http://www.blogparihh.com/

    BalasPadam
  18. lately ni ramai kawan post gambar pasal boat noodle.... teringin sangat nak pergi makan....

    BalasPadam
  19. sedap ke? tak pernah thu..huhu..ayoo..sian sayur tu..sedap tau sayur..

    BalasPadam
  20. tak berpeluang lagi nak kesana... hmmmmm

    BalasPadam