Set Make Up Bobbi Brown

9:09 PG


Assalamualaikum Hai.


Aaaa happynya bila dapat set make up Bobbi Brown. Dah nama pun perempuan kan, bila dapat barang camni fuhh. Walaupun sekarang macam jarang je make up sangat tapi tetap happy okay. Dah 6 bulan tak pakai foundation and I'm happy :) Dulu tak pernah lalui sehari tanpa foundation. And baru nampak beza memang foundation bagi effect buruk pada kulit.


Okay korang ingat lagi tak contest Kotex yang Nad ajak korang join back in June haritu? Haa hehehe kan Nad dah bagitau memang Nad menang daily prize kan? Make Up Kit worth RM250. Tapi biasalah bila brand besar camni kekadang nak proceed hadiah tu lambat sikit. Tau tau je haritu hadiah sampai dah rumah yeayyy. 






Hehehe happy okay. Dari brush foundation, blusher, eye brow, eye contour, eye smudge, eye liner, ultra fine eye liner, eye shadow, lip semua ada!! Hahahhaha tapi maybe Nad tak guna semua lah kot kan? And, Nad tak guna pun lagi brush tu semua hehehe. Sebab sayang? Haha nanti lah gunaaa. 


Sangat worth it tau beli Kotex dapat set make up Bobbi Brown :') Dari RM6 dapat pulangan RM250 kehkeh. So barang dah ada, lepasni kena belajar make up elok elok pulak hehehe.


P/s : Bila hujan banjir ni nak pergi event blogger pun fikir bebanyak kali hmm.


You Might Also Like

26 ulasan

  1. kita girls memang suka benda benda makeup macam ni...

    BalasPadam
  2. wahhh.. dah ade set make up ni...ape lagi nad, kasi make up cantik2 la.. heee.. akak tak gune mende2 ni.. akak tenyeh je...hehehehe~

    BalasPadam
  3. Wahhh ! Huntungnyaaaa , pergi belajar mekap. Jimat nak kawen nanti boleh mekap sendiri. :D

    BalasPadam
  4. untung ahh dapat make up free. wuuuuuuu :D

    BalasPadam
  5. whattttttttt... bestnyaaaaaaaaa!!!!!!!! belajaq elok2 nanti ajar ecah pulak ye!!

    BalasPadam
  6. Jeles dgn nad. Selalu tau menang. Hihi...

    BalasPadam
  7. Perghh..best gila! Tahniah wei :)

    BalasPadam
  8. bestnye!
    jeles.. akk dh lame teringin nk set mekap gni..

    BalasPadam
  9. hamboiii..untunglah sll dapat hadiah..ehehe

    BalasPadam
  10. Bobbi Brown ni akak pakai compact powder jeh...hehe and lip gloss..yg lain tak reti

    BalasPadam
  11. wow, set make-up tuu...
    shad jenis xreti nak pakai foundation ke apa, rasa macam, alahai, macam ada something je
    setepek kat muka ni ha.. hehe.. kalau nak kemana-mana pun, apply bb cream saja.. bb cream is more ringan dari foundation, (rasa mcm xpakai apa pun).. hehe :D
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad
    #prayforpantaitimur

    BalasPadam
  12. whoaaa tahniah nad sebab menang... kalau kita pun sayang jugak nak guna ni.. hihih

    BalasPadam
  13. wah kece kayaknya yah hehe,...

    BalasPadam
  14. Wah, bestnye...Tahniah Nad..Cik Mimie tak pandai nk guna semua tu...hehehe

    BalasPadam
  15. Wauuuuuuuuuuuuuuuuu. best nya. dapat set bobbi brown. jeles saya huhu

    BalasPadam
  16. Wah kak nad!!!
    Aaaaa mesti kak nad makin cantik omg omg wiwiwi imm sooo happy for u hihuhi.

    Kak nad nak satu brush pls hehehehehe

    BalasPadam
  17. wah best nya.. tahniah nad :D

    BalasPadam
  18. wah.. bestnya ! fatin pun teringin jugak nak ada set make up sendiri, tapi diri sendiri pun tak reti make up masalahnya. hehe :D

    BalasPadam
  19. sangat lucky! tahniah Nad. apa lagi...lepas ni lagi vogue la Nad make up...kekeke

    BalasPadam
  20. Bobbi Brown ni ada keluarkan lipstick ke? Macam pernah nampak lipstick jenama Bobbi Brown.

    BalasPadam
  21. makin lawolah kak nad nanti :p kita selalu keluar pakai bedak ngn lipbalm je.. TT

    BalasPadam
  22. bestnya kak nad wowowowoowwww dapat set make up mahal macam tu je T-T rezeki tu..

    BalasPadam