Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

11:48 PG


Assalamualaikum Hai.


Blogger-Contest

12/12/2014
ONLINE REVOLUTION SALE di LAZADA

SAVE THE DATE GUYS!!


1212 memang tarikh dan jumlah yang cantik untuk dibelanjakan hehe. Jumlah yang agak besar di situ. Dan apa yang Nad teringin sangat nak beli kalau ada RM1212? Hehe jeng jengggg!! Cuba teka? Nad dah mengidam lama benda ni tapi tak pernah meluahkan dekat sesape. Sebab rasa malu pulak. Kita bukan reti guna sangat. Tapi suka shot gambar yang cantik dan clear. Sebagai blogger juga, benda ni agak penting.



Canon 1200D + 18-55mm lens


Kalau nak diikutkan Nad ni pun bukanlah pandai sangat nak guna camera yang canggih-canggih. Dengan nak setting camera tu bagi blur background ke, nak cari angle cantik untuk hasilkan gambar terbaik semua. Tapi Nad akan belajar. In shaa Allah kalau one day Nad dapat benda ni memang Nad explore habis-habis. Demi gambar cantik dan jelas kan?


- 18 MP APS-C Cmos Sensor
- 18-55mm Kit
- 3.0 Inch LCD
- DIGIC 4 Processor
- 1080p HD Video
- Up yo 3.0 Frames Per Second
- Intelligent Auto Scene


The best part is dslr ni tengah ada discount 44% !! 
RM1,059


 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.


P/s : Kan dah kantoi teringin nak ada dslr hahaha. Jom ramai-ramai join sebab kalau kurang 20 orang contest cancel xx.


You Might Also Like

41 ulasan

  1. wah syiok ni.... best of luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang syiok. Thank you mama Darwish :)

      Padam
  2. Nad, thanks sebab join contest ni. All the best taw :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe welcome kak Iday :) Harus support! Hehe thank you

      Padam
  3. salam perkenalan . sajar dtg blog walking. baru abis shopping black friday Lazada. pengsan mak asik sale memanjang. tapi mmg ada benda nak grab masa flash sale nanti. Happy shopping!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga Merlyn :) Wah wah wah happy shopping!

      Padam
  4. nak gak beli DLSR tapi kena utamakan keperluan anak Cik Iman dulu. Tunggu dia dah kawen ke baru pike nak beli barang untuk diri sendiri ekekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan. Nak dslr tapi banyak laggi benda lain nak kena utamakan

      Padam
  5. Wahhh, mmg menarik tu... Cikna klu bka je website lazada mcm2 nk beli....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kan menarik kan cikna :) Nad pun, tapi suka usha je hehehe

      Padam
  6. wahhh sama! aku pon penggila kamera jugak! hehe gud luck nad! Jom lawat mall terbaru di Putrajaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan, nak shot gambar cantik <333 Hehehe. Eh ioi ehh? Hihi

      Padam
  7. All the best Nad ! Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  8. 1212 mesti gemapk nih, harap2 lebih power dr 1111.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harus gempak! Haha number cantik pulak kan hehehe

      Padam
  9. all the best ! singgah dri contest yg sama. :)

    http://najihahawanbiru.blogspot.com/2014/12/bismillahirahmanirahim-assalamualaikum_30.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks Jiha :) All the best to you too!

      Padam
  10. ramai gak nak beli DSLR kan hehe.. all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ramai yang nak tapi tak semua dapat T_T Hehe jom! All the best juga ye

      Padam
  11. Menarik..ada diskaun..mcm2 boleh shopping kat lazada kan..
    Gud luck & follow sini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe time ada discount lah shopping sakan kann. Thanks Sha :)

      Padam
  12. Good luck eh :D Nak join juga :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jemput lah join sekali Yun Sing :) Thanks

      Padam
  13. Kalau ada menang lepas ni memang pro lah pakai DSLR hehehe senang je bila dah dapat nanti :) Good luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tak dapat menang dslr pun Mek :'/ Kahkah hehe thank you

      Padam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Welcome kak Iday :) Hehe ala tak sempat nak join

      Padam
  15. Salam Nad,

    Kak iday nak ajak join contest ni. Boleh menang Gopro 4 and duit raya :)

    http://sayaiday.blogspot.com/2015/06/blogger-contest-riang-ria-raya-gopro-4.html

    Kalau free, join la. mana taw dapat beraya dengan gopro nanti. hehehe

    BalasPadam