Shopping Sakan dekat Zalora!

10:39 PG


Assalamualaikum Hai.


To be truth, inilah first time Nad shopping dekat Zalora hahaha. Itu pun sebab menang voucher RM250 dekat contest 7Eleven hahaha. Kalau tak memang tak pernah la kot nak shopping shopping dekat Zalora ni kan. Tak reti :p




Disebabkan last pick up voucher 30 November, makan Nad dengan naif nya ajak lah adik Nad yang 15 tahun pergi office 7Eleven ni dekat Jalan Imbi. Function ajak dia untuk tengok waze ya. Hahaha tak sangka dapat la pergi balik dengan selamat, jammed gila situ -.-


Voucher ni sekali guna sahaja so Nad pun sekali shopping banyak camtu jelah ye. Setelah difikir-fikir Nad pun macam taktau sangat nak beli apa. So Nad pun decide lah nak beli untuk ibu, adik dengan Hafiz jugak hahaha. 





Lepas dah berhari-hari bukak Zalora hahaha Nad pun beli mende mende atas tu semua. Hehehe seronok tau shopping RM250 FREE!! Hahaha dah la first time free pulak tu. Brand Zalia ni sebenarnya Nad taktau pun then kak Nana lah yang bgtau pasal brand ni. Nad tengok macam okay jugak so beli lahh.



Bawah ni rupa baju-baju yang Nad beli yaa:- Ada yang lain colour sebab bila search balik dah tak ada. Anddd nampak tak LIMITED TIME ONLY tu? Means sekarang tengah sale! Rasa rugi pulak beli awal hahaha beza banyak kottt.








Alhamdulillah ada rezeki join contest 7E tu. Join last minute pulak sebab time tu family Nad datang Penang ke camne then ayah singgah 7E. Nad pun cakap la kat adik adik kita bayar asing asing tau hahhaa sebab nak kejarkan resit RM6 ke atas yang banyak. So dapatlah Nad hantar 3 penyertaan kan. Alhamdulillah. Consolation winner pun ramai 100 orang.


P/s : Bangga jap sebab malam tadi kita tengok bola pastu Malaysia menang :p


You Might Also Like

23 ulasan

  1. Sakan shopping kan ! Untuk akak mane mane mane ? :P

    BalasPadam
  2. Salam kenal nad..hi
    Alhamdulillah rezeki tu..klu shoping free ni rasa excited die lain mcm sikit..hihi

    BalasPadam
  3. tahniah... sape nk bg kan .. klu ai tau ade contest ni nk jugak join .. huhu mmg besh la

    BalasPadam
  4. syoklah shopping dekat zalora. hehe :)

    BalasPadam
  5. Memang best Shopping di Zalora..pakaian semua tip top..Cik Mimie da 2 kali shopping di situ :) puas hati jugak la..hehehe

    Tahniah untuk Malaysia :)

    BalasPadam
  6. best shopping dekat situ..hehhehe

    BalasPadam
  7. tahniah nad.. tak tau plak ada contest nih.. kalau tak boleh join sama..

    BalasPadam
  8. Untunglahh nad. Bnyk kot 250 voucher hihihi

    BalasPadam
  9. Untungla dpt free voucher..Klo yana, bli kasut..mmg gila kasut skit..pernah bli 2× kasut kt zalora, COD.. Seng skit..

    BalasPadam
  10. perghh.. 250? banyak tu boleh borong. Lawalah baju yang dibeli tuew :)

    BalasPadam
  11. bestkan shopping kt zalora :D saya pun prnh dpt vocher RM50 free n terus beli kasut. just tambah RM10 je hahaha

    BalasPadam
  12. wow... best nya,,, kalo dapat kat kak liya pon memang sakan shopping. lma dah xjengok website Zalora :)

    BalasPadam
  13. macam2 boleh beli woooo RM250 voucher ituuuu T_T

    Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

    BalasPadam
  14. alahai bestnye nad dapat shopping free seketoi gituuuuuuu.
    untunglahhh. hehehe

    BalasPadam
  15. saya pun haritu sebab collaborate ngn zalora dpt shopping kat zalora dgn free.. mana reti nak shopping online.. haha

    BalasPadam
  16. fuyohh dapat baucer terus shopping sakan Nad :D ahaha XDD

    anyway bila baca Nad typo: "makan Nad dengan naif nya" dekat post nih rasa kelakar.. ahahaha XDD

    owhhok kalau dapat voucher tak rasa nak beli baju tu, that blue one.. nak beli tuan badan tak boleh ka... bwahahahahahahaha.. ok ok.. stop here XDD ngehehe XD

    BalasPadam
  17. bestnya, sakanlah shopping, banyak jugak yer hadiah dia...rm250 cool giler :D

    BalasPadam
  18. Wahhh,besttnyaa... RM250 pulak tu,hehe :DD

    BalasPadam
  19. bestnye dpt voucher zalora..

    BalasPadam
  20. dah la 12.12 patu dapat voucher pula
    mmg best la

    BalasPadam
  21. wah..250 tu..memang shoping sakan...

    BalasPadam