Sinopsis Drama Satu Hari TV9

11:34 PG


Assalamualaikum Hai.


Lama dah tak tengok drama drama ni. Maklum lah, stay kolej kann. Tv apa pun takde. Nak download alahaiii hahaha sayangnya internet ni nak download movie hahaha. Rasa macam satu pembaziran. Tapi blogging bukan satu pembaziran ye ahaha. Latest story : Drama Satu Hari.






Sinopsis Drama Satu Hari

Drama Satu Hari menceritakan tentang Isfahan membawa diri ke Sarajevo sebab tak dapat terima isteri dia, Lia curang dengan kawan baik dia sendiri, Moez. Dekat Sarajevo tu Isfahan kenal dengan Sabrina, seorang penganalisa air mentah. Tanpa disangka-sangka, Isfahan ni suka pulak dekat Sabrina. Perangai Sabrina yang comel bagi dia membuatkan Isfahan rasa nak bercinta balik. Tak lama lepastu dia kena balik Malaysia sebab anak dia, Puteri meninggal. Dekat sana, tetibe Lia pulak nak balik dekat dia lepas Moez tu cerikan Lia. Agak agak Isfahan terima balik Lia atau kekal dengan Sabrina di Sarajevo? Yang tu kena tengok cerita ni hehe


Barisan Pelakon Rrama Satu Hari :-
Remy Ishak
Sara Ali
Rita Rudaini
Miller Khan

Waktu Tayangan : Selasa & Rabu (8.30 malam)
Saluran : TV9


P/s : Bosannya awal sem ni semua class nak cancel. Kalau tau baik duduk rumah luu.


You Might Also Like

9 ulasan

  1. saya pun dah lama tak tengok drama hehe sebab memang tak suka drama melayu. ecehh belagak :')

    BalasPadam
  2. saya nama je duduk rumah tapi cerita ni pun saya tak tahu..haha.. macam best je jalan cerita ni... waaa... kena tgk la kali ni..pelakon pempuan ni saya suka..cute n comel je lagak dia....

    salam perkenalan dari mommylina

    BalasPadam
  3. jarang tgk drama melayu :p tpi minat remy ishak heheh

    BalasPadam
  4. film drama ya? asik kayaknya untuk ditonton ^_^

    kalau ada rekomendasi yang lain,, sharing lagi dong ^_^

    BalasPadam
  5. wah... abg remy !!!! hihi :D
    fatin singgah sini sambil isi2 tabung.. hehe

    BalasPadam
  6. Tak dan lagi tengok cerita ni..macam best je T_T

    BalasPadam
  7. drama damia tu kita minat, tiap episod tak lepas tgk padahal mmg malay drama selalu pandang sebelah mata..ni tak tgk lg

    BalasPadam
  8. Lama tak tengok drama.. Sara Ali nampak lain :3

    BalasPadam