Glitter Butterfly Shawl yang Selesa!

2:08 PTG


Assalamualaikum Hai.


Dalam banyak-banyak giveaway Nad paling suka menang dalam bentuk barang seperti shawl. Hahaha. Sebab apa? Sebab Nad memang suka pakai shawl tapi susah sangat nak keluarkan duit ke arah shawl T_T Hahahhaha nampak tak game terlalu berjimat dia tu? Well sebab kalau difikirkan balik tu semua satu kehendak bukan keperluan. Tu yang Nad jenis pakai je apa yang ada.


So kali ni Nad mennag giveaway Like & Share dari blog kak Azah :) 5 pemenang dipilih dan nama Nad atas sekali hahaha memang excited lah kan.




Sebenarnya shawl ni macam jenis yang glitter glitter tu but not too obvious lah kan. Pheww~ First time tau Nad pakai shawl cutting butterfly and memang best. Jarang Nad nak buat shawl selabuh itu tapi hm dalam gambar tak pula labuh eh? Ke memang tak labuh pun? Standard standard je ehh.


Hehe thank you kak Azah for the super comfy shawl! Tetibe jadi confident hahaha.


P/s : Harini dah bergerak pulang ke UiTM Penang hm hm 

You Might Also Like

13 ulasan

  1. Cantik shawl.. akak pn suke pakai shawl.. ")

    Nad study uitm pineng? Kos ape? Akak pn study sane jgk dlu.. cmne dah uitm skang ye..")

    BalasPadam
  2. ye betul saya pun suka pakai shawl jugak sng nk lilit hahahaha

    BalasPadam
  3. Nad mmg sesuai pkai shawl sbb bentuk muka bujur.. kalau bentuk muka kak shad yg bulat ni pakai shawl, mmg sungguh nampak macam bola golf..

    BalasPadam
  4. ok lah shawl yang tak over glitter dia. tantek je lah Nad. hehehe :D

    BalasPadam
  5. Kak nad pakai apa pun lawa. Saye pun suka pakai shawl tpi masalah bentuk muka membuatkan saya xleh nak pakai shawl selalu..

    BalasPadam
  6. cantek sangat. sesuai kaler ijau ngan nad :)

    BalasPadam
  7. Cantiknya, warnanya menyerlah !! :)

    BalasPadam
  8. cantik sentiasa kenapa eh kak nad? Kikiki

    BalasPadam
  9. Cantik shawl tu..huhu..terasa lama tak shopping shawl baru,,,hahaha

    BalasPadam
  10. So sweet Nad pakai shawl ye! TQ join contest akk..insyaallah nnti akk buat lg ye :)

    BalasPadam