Julie’s Perkenalkan 6 Variasi Julie’s Hershey’s

3:34 PTG


Assalamualaikum Hai.


6 Variasi Julie’s Hershey’s. Wow!! Sekali idea dikeluarkan terus banyak jenis biskut diperkenalkan. Ahad haritu, Nad hadiri majlis pelancaran biskut ni di Dal. Komm Café, Uptown Damansara. Memang excited okayyy. Nad pulak memang bukan jenis makan nasi sangat, banyak makan biskut, roti atau makanan ringan je hahaha. Ok, boleh jadi stock baru dekat u ni.







Biskut Julie’s Baked with Love bila digabungkan dengan coklat Hershey’s telah menghasilkan satu fenomena yang akan dipasarkan di pasaran Asia.  Perfect Food Manufacturing Malaysia Sdn Bhd (Julie’s) telah dipilih sendiri oleh The Hershey Company (Hershey) untuk bergabung dan telah dilancarkan di Malaysia pada October 2014.


Mr Martin Ang


We are thrilled about our new partnership with Hershey. Both brands were built on the same ideals and values, and I believe it is this foundation which sealed our partnership” – Mr Martin Ang (Director of Perfect Food Manufacturing).


Pastinya beberapa bulan sebelum dilancarkan Julie’s telah pun melakukan food testing dan persediaan yang secukupnya untuk mengeluarkan 6 variasi biskut ini. Setiap jenis membawa rasa yang tersendiri. Julie’s boleh didapati di hamper semua hypermarket dan supermarket dan akan dilacarkan di peringkat Asia pada 2015.


Semenangnya setiap biskut punyai tarikan dan citarasa yang berlainan. Bagi Nad, Nad paling suka chocolate waffle dan chocolate chip hazelnut cookies. Fuhh memang sedap gila ok. Tapikorang kena try semua benda T_T Nasib murah je sekotak tu RM7.90 hehe.




1) Chocolate Chop Cookies
A glass of frothy hot chocolate, his favourrite cartoon and a plate full of these chocolate dotted yummies! Dipped or on its own, this classic favourite never fails to impress the kids.

2) Chocolate Fudge Vanilla Flavoured Cookies
Let the magis of opposites explode in your mouth, as soft, gooey vanilla fudge melt and mesh with delightful chocolate cookies bits.

3) Chocolate Chip Oat Cookies
Know you can indulge in delicious treats, yet be nourishing your body with goodness and healthy grains, packed with toasted rolled oats, now you can indulge without guilt. Perfect!

4) Chocolate Waffles
Dig into soft, creamy, rich, luscious ice cream with the crunchy contrast of buttery waffles to create a purely indulgent dessert combo. This is life and its simple pleasures!

5) Chocolate Fudge Cookies
Best when it comes in pairs. Cozy up and fulfill your chocolate desires in this decadent duo with soft, creamy choc fudge sandwiched between rich chocolate cookies.

6) Chocolate Chip Hazelnut Cookies
Bite into the bold smoky aroma and flavour of hazelnuts infused in a delectable and delicious chocolate chip cookie.






Rasanya gambar ni ada harapan menang tapi lambat upload la kahkah perasan


P/s : Sekejap je dah habis semua stock Julie's ni T_T Nampak sangat terlebih sedap.

You Might Also Like

17 ulasan

  1. ohh ya ka nad.. nanti boleh laa cuba biskut baru dari julies nih.. macam menarik jer perisa yang ada..

    BalasPadam
  2. wahhhmenarik kompom sedap ni kan ...

    BalasPadam
  3. Belum cuba lagi produk baru ni..nanti nak cari la :)

    BalasPadam
  4. dah habes? sobsss baru ingat nak mintak sekotak. hhaha :p

    BalasPadam
  5. Sedapnya cookies coklat. Harga pun kira murah jugaklah sekotak. Dh lama x beli biskut kat rumah..

    BalasPadam
  6. bestnye cookies, makan sambil tgk tv.. ralit ni..hihi

    BalasPadam
  7. waaa, coklat hershey dah lah sedap. Mesti cookies ni pun shedapp. Yummey

    BalasPadam
  8. Teringin juga nak cuba tapi memang tak berkesempatan la.

    BalasPadam
  9. hahahah last pic tu nad! last pic tu ohsem!! kuikui

    BalasPadam
  10. besarnye biskut. picture nombor 2 dr bwh. tu blh mkn ke?

    BalasPadam
  11. wahh..! banyaknyaaa... boleh beli stok untuk anak-anak akak kalo gini.. hihi..

    BalasPadam
  12. meeee *angkat tangan... salah seorang penggemar coklat hershey! ehehehe

    BalasPadam
  13. mak aih meleleh air liur tgk!! tambah tamah semua chocolate je my fav flavor *.*

    BalasPadam
  14. Hahah..xpela..dpt power bank pun kira ok ape?

    BalasPadam
  15. Kak Nad !! Untungnyaa, confirm sedap kan? Dah lah Erin suka kalau ada kena mengena dgn coklat. <3 <3 Enjoy .

    BalasPadam
  16. wow nak try laaaa cookies hazelnut tu.. boleh lawan cookies mark n spencer tak hehehe..
    mengada.. tapi sedap cookies i lev cookies too.. tapi nasi tibai gak :D

    BalasPadam