Set Gang of 4 di Nando's

9:41 PTG


Assalamualaikum Hai.


Korang pernah dengar set Gang of 4 atau Gang of 8 di Nandos's? Hmm sejujurnya Nad tak pernah hahaha. Lepastu Nad ada menang contest simple dekat page Nando's, lepastu dapatlah voucher Gang of 4 ni. Nad memang blur lah taktau ada apa je dekat set tu entah banyak ke tak kan untuk 4 orang hmm.


So akhirnya, Nad pun ajak lah Hafiz, adik and kawan adik makan free kat Nando's guna voucher tu hihihi. Psttt, Nando's siap bagi monopod Nando's tau sebab nak suruh selfie guna monopod tu T_T Nad pun seram jugak kot lah salah faham then kena bayar ke kan nasib baik memang fully free wow hehe.




Gambaran makanan Gang of 4 yang kami dapat makan yeayyy. Alhamdulillah, dapat makan free total RM95 ni hehehe. Thank you Nando's! Walaupun kalau dapat Gang of 8 tu mesti lagi syiok hehehe.




P/s : Alhamdulillah, beginning 2015 so far so good walaupun ada few things yang keep bothering me hmm.

You Might Also Like

10 ulasan

  1. banyak pulak enti pasal review makanan dia sejak dua tiga hari ni. hihihih :D

    BalasPadam
  2. wah, bestnya dapat makan free.. Fatin pun tak pernah try lagi Nando's. Sedap tak ? :D

    BalasPadam
  3. Aslama kenal blog ini ..done follow..

    BalasPadam
  4. gilaaa besttttttttt. lapar terus hehe >_< part dpt monopod tu kelakar haha. bagus la. memahami nando's ni hee

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    BalasPadam
  5. Untunglaaa makan best best ! Pastu dapat monopod pula. Hahahaha

    BalasPadam
  6. Makan free memang sedap..hahaha.. :)

    BalasPadam
  7. pergh gilaa kentang ahh nad ni.. len kali join contest ajak lah join sama erk. ekekek

    BalasPadam