Shawl | Mascara Naked 2 | Fridge Magnet dari Blogger Yeayyy

7:37 PG


Assalamualaikum Hai.


Hmm rasanya dah lama Nad tak join giveaway. Bukan sebab apa hujung tahun memang busy sesangat. Lepastu banyak pula giveaway yang end hujung tahun kan. Memang tak sempat langsung lah nak join hmm. So habis terlepas camtu je. Tapi alhadmulillah ada juga lah rezeki join giveaway yang lain lain tu.


Shawl dari Miera



Ya Allah baiknya lah kan Miera ni. Sebenarnya Miera sponsor 3 helai shawl dekat giveaway Nad yang sebelum ni. Tapi end up takde sorang pun yang tuntut dekat dia? Hmm dah almost 3-4 bulan so cam dah burn lah kan. Pastu Miera dengan baik hatinya nak bagi Nad sehelai shawl tu sebab memang dia dah niat nak bagi tapi takde orang claim pulak kan T_T Thank you Miera! Walaupun kita jarang bertegur sapa hehe.


Mascara Naked 3 dari kak Schaz



Yeayy yang ni kak Schaz buat giveaway dekat facebbok, tapi dia dah war warkan dekat blog. Tapi sikit je yang join dalam 5 orang so semua orang dapat hadiah wee. Nad dapat mascara Naked 3, fake eyelashes, and eyeliner tu. Nad dah pakai mascara memang best! Tak terlalu tebal texture dia so nak basuh tu senang. And fake eyelashes tu masih berfikir fikir bila nak pakai sebab tak pernah hahaha.


Fridge Magnet dari Euruka di Giveaway Diana Rashid



Hehehe baik akak ni. Setahu Nad, Nad cuma menang Fridge Magnet Cameron Highland jer, tapi dia siap bagi sabun badan yang memang wangi gilerzzz. Hehehe memula blur jap tu sabun apa, lepas tanya baru tau sabun badan hehehe.


P/s : Alhamdulillah syukur :)

You Might Also Like

12 ulasan

  1. wahh. bestnyeee. rezeki rezeki. hehehe. sy ni pemalas sikit nak join giveaway. hehe

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah rezeki tuh..

    BalasPadam
  3. tahniah,hadiah simple tp bermakna tau..! bukan smua dapat rezeki..hehehe..

    BalasPadam
  4. bestnye dpt hadiah..

    tahniah!

    BalasPadam
  5. tahniah nad.bestnye dpt adiah

    BalasPadam
  6. wah bestnya dapat hadiah .. dah lama xdpt hadiah dr ga :< sob2 http://ijahoney.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah :) Tahniah nad :)

    BalasPadam
  8. hehehe.. tq nad... hope nad suke... ^-^v

    BalasPadam