WW : Study Hard No Matter What

9:20 PTG


Assalamualaikum Hai.





Dulu kemain taknak sambung degree lah apa lah nak kerja terus lah dah malas lah pastu tetibe bila penerapan semester akhir ke degree dah buka semangat pulak nak apply T_T Hahhahahhaha.


P/s : Wish me luck last sem. Moga jodoh dengan civil berakhir April ni :)

You Might Also Like

21 ulasan

  1. err. study masa orang tido. memang tak mampu lahh akak. join sekali tido. hahaha :P
    chaiyok chaiyok Nad :D

    BalasPadam
  2. Good luck dik, seronok belajar ni...
    Hargai la masa skrg ni, nnti dh keje gian nk belajar blk..hehe

    BalasPadam
  3. ahahha.. apply jangan tak apply..
    semoga Nad dapat sambung belajar.. aamiin :)

    BalasPadam
  4. inshaallah kak nad
    Moga allah permudahkan segala urusan dunia dan akhirat kak nad!!!!
    Cepat kahwin eh hiks

    BalasPadam
  5. kak sally pun dah tak larat sambung degreeeeeeeeeeeeeeeeee

    BalasPadam
  6. All the Best Nad..InshaAllah, semoga dapat grad tahun ni :)

    BalasPadam
  7. Good luck.
    Fikir senang so semua akan senang.
    Peace. hehehe.

    BalasPadam
  8. Good Luck Nad! Ala pejam celik pejam celik dah bulan April! Kejap je tuew :)

    BalasPadam
  9. uwaaa.. same with me. bila semangat nak tiba nimm.. :(

    BalasPadam
  10. sambung je degree nad..lau ada peluang smbung master..gud luck

    BalasPadam
  11. Dah kantoi bnyak hari tak updated. Wakakakka. Mana azam nad? Ayoyo. Nad,chaiyok! Nt shari awak kna post bnyak post mengikut hari awk x updated. Cabaran

    BalasPadam
  12. Semoga berjaya... banyakan berdoa dan mihon kemaafan dari ibubapa agar dipermudahkan urusan hidup kita :D

    BalasPadam
  13. gud luck dear... insyaallah.. boleh.. apa pun jangan lupa solat hajat.. ;)

    BalasPadam
  14. bagus...teruskan sementara semangat berapi api tu...semoga Berjaya dlm apa jua pilihan nad dgn izin Allah!

    BalasPadam
  15. Gudluck! Salam kenal dr perempuankampungmoden.blogspot.com :)

    BalasPadam
  16. Gudluckkkk kak nad =) u can do it =) fighting !!

    BalasPadam