Zolace.com Website Shopping Wanita Terbaru

10:25 PG


Assalamualaikum Hai.


Saban kali lah kita dengar website untuk shopping online ni kan? Sekarang ni ada pulak laman web untuk shopping online muslimah Malaysia yang terbaru sekali iaitu Zolace.com. Haa biasalah, kuasa membeli kan di tangan perempuan kan so harus lah banyak website perempuan jer.





Zolace.com mula ditubuhkan pada 2014 oleh dua orang yang mampunyai impian besar dan minat yang mendalam tentang fashion. Idea-idea digabungkan maka terhasillah Zolace.com. Zolace akan memastikan semua pelanggan gembira dan puas hati dengan barangan dan servis mereka. So jangan risau ya, Zolace bagi jaminan kepada semua memang tak menyesal kalau beli-belah dekatsini.




Macam yang kita tau, barangan perempuan memang banyak cabang kan. Dekat Zolace ni boleh jumpa semua barangan-barang perempuan kecuali kasut hehehe belum masuk pasaran mungkin.

Tapi kalau setakat nak cari tudung bawal, baju kurung modern, seluar palazzomaxi skirt, dress muslimah, blouse labuh muslimah, sling bag ni memang Zolace memberikan tawaran yang terbaik sekali. And yeahh, shipping to around the world. So mari rakyat Indonesia, Brunei dan Singapore pun boleh turut ikut serta shopping di sini. Eh eh selain tu ada juga necklace dan rings tau!




Kenapa Anda Harus Shopping di Zolace.com?

- 100% Free Domestic Shipping (including Brunei and Singapore)
- 100% 30 days easy return
- 100% Secure Shopping
- 100% Best Deal Guarantees
- Worldwide Shipping
- FREE Shipping



See, banyak kan benefit kalau shopping di Zolace.com? The best part is no minimum order which means kalau barangan tu RM30 then RM30 jelah bayar pastu free shipping. Takyah nak tambah-tambah lagi RM6 ke RM10 ke okay?





Selain itu, dengan shopping di Zolace.com juga kita akan dapat points atas setiap pembelian. Belum lagi upload gambar kita #ootd dengan barangan tu dan submit review di website mereka. Terus berganda-ganda dapat points tak lama lepastu boleh redeem cash! Kachinggg! So apa lagi? Mulakan misi shopping anda sekarang hanya di Zolace.com.


Apa Nad Beli di Zolace?


Haa haa cuba teka cepat barangan apa yang Nad grab di Zolace? Hihihi. Zolace memang terkenal dengan barangan muslimah tapi aksesori nya sangat menarik perhatian Nad. So Nad grab 1 sling bag dan 2 necklaces hehehe tehee saksikan.



Sling Over Satchel Bag in Black



Fascinated Forest Collar Necklace



Swoon to the Moon Long Necklace



Zolace Malaysia Sdn Bhd

Address : 850, Batu 4 1/2, Jalan Ipoh, 51200, Kuala Lumpur
Contact No : 03-6259 6222
Working Hours : Monday - Friday : 9am - 6pm
                         : Saturday : 9am - 1pm
                         : Sunday : CLOSED
Facebookhttps://www.facebook.com/ZolaceMalaysia


P/s : Memang puas hati barangan dekatsini, tak menyesal beli hehehe.

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Akak siap borong dress dengan blouse. :P

    BalasPadam
  2. hari tu dah klik klik zalora jadi tak boleh nak klik klik dekat zolace pulak. duit dah tak dek. hahah :P

    BalasPadam
  3. tu yg mls nk bg wife online sgt.. tutup nt ade je parcel smpi ke rumah..

    BalasPadam
  4. fuhhhh ..menarik nanti pi usha jap

    BalasPadam
  5. Ada jugak usha Zolace tu disebabkan belum gaji so diam2 dulu..hahaha..minggu ni boleh kot usha..kaching!! hahaha

    BalasPadam
  6. Wahhh, macam best je. selalu shopping zalora. jom test zolace pulak. hehehe :)

    BalasPadam
  7. wow! another shoping port added ..hihi :)

    BalasPadam
  8. makin seronok la cuci mata on9 lepas ni

    BalasPadam
  9. baru tadi p terjah..memang menarik.. :D

    BalasPadam
  10. perempuan -.-" shopping -.-" hahahaa

    BalasPadam
  11. Memang menarik barang-barang dalam zolace.com tu..
    Tapi belum membeli di situ lagi..hihi

    BalasPadam
  12. Semalam sempat terjah Zolace.. nanti mungkin boleh tukar selera nak shopping online kat sana pulak :D

    BalasPadam
  13. hari tu tengok juga website ni tapi tak sempat nak explore sepenuhnya.

    BalasPadam
  14. website shopping online lagi ? bahaya hahaha..

    BalasPadam