Nadratul Syazwana is Back!

11:12 PTG


Assalamualaikum Hai.


Hahaha eh anyone missed me? Setelah Nad tinggalkan blog selama 3 bulan kot T_T Fuhh, bajet je azam tahun baru nak update blog selalu kan? Ah sudah la tipu semua tu. Disebabkan tahun akhir diploma so memang busy gila ya ampunnn tak dapat dibendung. 

Tapi alhamdulillah, setelah 3 tahun I managed to end my diploma in civil engineering right here in UiTM Penang (in shaa Allah). Depends on the result, I don't have enough confident for the final semester. But hey, pray for meee please bloggers and readers out there! Pray hard for mehh. 

Sepanjang semester ni Nad cuma mampu intai intai je entry blogger lain ya Allah jealousnya. Tengok korang update blog tiap hari, pergi event sana sini, cashout income dari blog T_T Nad katsini hanya mampu tengok and berharap untuk teruskan blogging after habis diploma. Maybe Nad memnag takkan mampu nak update selalu or update setiap hari tapi in shaa Allah seminggu dalam 3 to 4 entry yang berkualiti Nad akan update. I'm working on it guys!




P/s : Jom blogwalking, jom comments, joms baca entry. Joms!






You Might Also Like

51 ulasan

  1. haha, sip sikit. sama laaaa..... refresh balik blog, bersihkan semua benda. dah setahun tak blogging

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha haipp, setahun tu melampau sgt tu hahaha kita baru 2 bulan hehe. Kannn bersihkan balik semuanya hihi

      Padam
  2. Jom jom jom.. miss you Nad hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe missyoutoo! Hihik thanks singgah blog Nad selama ni hehe

      Padam
  3. Goodluck, kakak! Insha Allah you can do the best fr ur final nanti. Insha Allah amin. Don't giveup!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you Aini! I hope so! =) Hehe thank you for the advice

      Padam
  4. Dah habis exam dah la ni kiranya ya?

    BalasPadam
  5. Lama hilang! Hahahaha Selamat kembali Nad. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe busy last sem. Thank you kak Iday missyou :*

      Padam
  6. yup so miss u. everytime visit no new post. Nad Welcome back!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Missyoutoo kak Reena! Hehe. Alolo sorryyy busy sangat tak sempat nak update anything. Hehe thank you :D

      Padam
  7. Kulit flawless....
    All the best for your final year! Hebat tau perempuan lepas jadi civil engineer 👍👍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tipu je tuuu T_T Hehe thank you :D Aaaa civil susah uwaaa

      Padam
  8. yeahhhh we are back!!! pray for me tooo... (:

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe hai Zati! Tapi Zati dah update banyak T_T Nad baru sikit huahua

      Padam
  9. Akak nie cantik lah :D
    Anywayyy goodluckkkkkkk yeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... !! Fighting :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aiyoo, akak biasa jelah btw thanks. Mihmihh in shaa Allah

      Padam
  10. hello nad !! da wat come back gitu.heheee
    kak bella masih di alam mimpi.. btw rindu xoxo

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo kak Bella cuti lama sangat tuuu haha but I saw you posted recently so its okay what. Missyoutoo sister

      Padam
  11. hohoi i misschu kak nadratul syazwana <33333

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hah full name dia bagi haha missyoutoo Qila <333!

      Padam
  12. Lama x nampak Nad..Welcome BAack..misss uuu...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe lama tak nampak sebab kita lama menghilang cik Mimie :p Hihik missyoutoo :*

      Padam
  13. hai nad, samalah om pun dah masuk tahun akhir.Busy sokmo. al maklum kita kan satu fakulti. heheheheee... good luck okay ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannn busy ya ampunnn hahaha. Hehe thank you & goodluck to you too OB =)

      Padam
  14. oitt lama dah tak mnegur-negur kitaa ni. Good luck Nad. Allll theee best :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe hai kak Syira! Hehe long time no see but i still remember you clearly ok! Hehe thank you :*

      Padam
  15. Balasan
    1. Alolo segan pulak dah haha but thanks :D

      Padam
  16. hai kak nad! lamanya tak nampak. :D all the best for your final semester!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mazniiiii ehhe rindu tak? :p Haha thank you

      Padam
  17. Jyeahhhh Nad is back ! Hahaha :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai hai Inani! Hahaha marilah kita berblogwalking ye

      Padam
  18. Good luck Nad !

    Mieya pon dah lama tak aktif, busy dengan kerja. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you Mieya :) Awhh kerja mesti lagi busy kan T_T Goodluck okay

      Padam
  19. sama la kita, saya pun baru je menamatkan diploma di UiTM cuma berbeza kampus dan course je hihik.
    saya dah follow awak, jemput singgah dan follow blog saya ye?Terima kasih :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe geng lah kita ye ^^ Goodluck tau for you result nanti hihi

      Padam