21 Dan Masih Keliru

9:59 PTG


Assalamualaikum Hai.

Hahaha ok tajuk takleh nak bla lagi. Hmm. Weh perasan tak Nad kan update blog seminggu direct update pastu seminggu menghilang pastu seminggu update pastu menghilang wahhh -.- Hahaha benci tau bila malas camni. Kenapa eh? Kadang kadang mood tu macam jenggg semua entry simpan draft dulu esok la sambung pastu tak sambung pun.

Blog
Kadang kadang kan Nad macam hilang focus tau. Padahal Nad ada tanggungjawab kat blog ni. Sebab blog ni bukannya macam blog sesuka hati nak update bila masa. Dah ada kena review memacam so sepatutnya kena bagi komitmen lebih sikit la dekat client. Memang la takde dateline tapi kadang Nad macam phewww rasa beban padahal weh rezeki kottt Nad yang apply so kena rajin! Kena rajin!

Kerja
Sebenarnyaaa Nad tengah job hunting juga lah sekarang ni hmm dah sebulan dah. And ada lah dalam 4 tempat Nad minta tapi macam semua tak dapat je hm. Sedih tak sempat nak memilih masalahnya tak dapat pun so jangan cakap Nad yang memilih hahaha. Ingatkan kalau ada diploma senang sikit la kot ke kan nak dapat kerja tapi tak pun. Cemana pun tetap susah je jugak hm. 

Itu lah luahan hati selama tak update ni :( So malam ni Nad nak marathon update semua benda entry yang Nad dah plan so moga moga blog ni takkan terbengkalai lagi haihh.

P/s : Betul kata kak Sally, malas tu akan sampai bila hahaha no no.

You Might Also Like

21 ulasan

  1. best of luck nad! All is well!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih Sofie :) All is well hehe

      Padam
  2. biasa lerr tu, saya tgh buat giveaway pun kekdg malas nak check blog. Maafkan saya ye semua, pasni saya rajin sikit. ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha ada buat giveaway takpe, boleh back up traffic kihkih

      Padam
  3. Rindu nak tengok kak nad post entry hari2 ><

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe in shaa Allah lepasni hari hari muncul Mazni :p

      Padam
  4. Good luck Nad. Everything is going to be okay :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Fatin :) Hehe in shaa ALlah ameen :D

      Padam
  5. sama lah kita. tengah cari kerja ni... all the best!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Susah kan Zati kan? Wuwuwuu. Hehe awak pun all the best tau! :D

      Padam
  6. betul tu Nad. zaman sekarang susah sangat nak cari kerja. So, kalau dapat mana2, try dulu. Jngn terus tolak. Kite dulu belum habis final dah apply kerja sana sini. Niat dlm hati taknak jadi penanam anggur. haha. alhamdulillah, sebelum last paper final dapat panggilan kerja. hehe. Setahun dah kerja sini. rezeki ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kita tak memilih pun tapi memang takde yang panggil kerja lagi ni hehe. Alaaa itu ke tips nya? Kenapa lah tak terfikir time final haritu? Hahaha tahnk youuu :B Alhamdulillah rezeki awak tu kann

      Padam
  7. Syoknya dah habis belajar nad!! Tahniah, moga cecepat dapat kerja :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks Azwar. Diploma baru, kau da degree dah hehe

      Padam
  8. Adik..kak dulu pun struggle juga cari kerja selepas setahun jadi Full Time Mommy..Akak tak berhenti berdoa pada Allah..Alhamdulillah Allah makbulkan Doa2 akak..Usaha, Doa & Tawakal..InshaAllah dipermudahkan..Akak doakan adik berjaya..Aamiin!

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah kak. Nad pun selalu doa dapat kerja yang baik baik. Hehe thank you doakan Nad :)

      Padam
  9. Owh, i didnt get to enter university yet. mostly in the end of august maybe, yalah saya ni budak lepasan ting 6 so it takes time to enter university. I had alot of times to spend and i update my blog 5-7 times a week. Now this make me feel worried as student life must be alot of thing to take care of. Mistress Nad mesti sibuk sangat2 kan... gud luck anyways... owh pray for my next university interview... anyeong...

    BalasPadam
  10. Takpelah Nad, take your time :)

    BalasPadam
  11. nad jgn malas2..xbaik taw... hehehe gud luck!

    BalasPadam
  12. moga Allah mudahkan urusan nad.. Good luc ok :)

    BalasPadam
  13. Hehehe..Semua blogger mengalami masalah yg sama..kekadang malas tu mesti akan datang..hehe..

    BalasPadam