Hilangkan Parut Dengan Azanis Scar Serum

11:33 PG


Assalamualaikum Hai.

Azanis Scar Serum. Korang pernah dengar tak? Sememangnya bahan bahan yang natural memang terbaik untuk hilangkan parut. But still, at the same time serum menghilangkan parut juga sangat membantu. Terbaru ni, Azanis Scar Serum yang agak famous juga dan ada potensi yang boleh tahan keberkesanannya.

Nad ada jugak macam berkenan berkenan selalu usha dekat instagram jelah pastu still berkira-kira lagi nak beli ke tak hahaha. Macam nak tapi macam tunggu duit terlebih duluuu hahah.



Azanis Scar Serum


FUNGSI AZANIS SCAR SERUM

- Menghilangkan parut jerawat berlopak, berlekuk, berlubang
- Menghilangkan parut luka kemalangan, pembedahan
- Menghilangkan parut kudis, kurap, demam campak
- Menghilangkan stretch mark selepas bersalin
- Menghilangkan parut-parut lama


Sememangnya kita semua tahu, parut memang susah sangat nak hilang kan? Tapi Azanis Scar Serum boleh hilangkan both parut baru dan lama (Parut lama take time sikit). Sangat sesuai untuk semua jenis kulit berminyak, kulit berjerawat dan kulit sensitif. Jangan risau ya, Azanis Scar Serum ada lulusan KKM dan JAKIM.

Sesuai untuk lelaki dan perempuan dari pelbagai lapisan umur. Biasanya satu botol boleh tahan untuk satu bulan dan kebiasaannya jugak lah kan, parut tu nak hilang dalam sebulan camtu depends on kulit masing-masing.


TESTIMONI AZANIS SCAR SERUM

5528aeba9c8b1e2e4264acd0_testimoni1.jpg
Parut jerawat

5528aee2b9c6422c421221a9_testimoni3.jpg
Parut berlubang

5528aeef3869f6db4ed1677b_testimoni4.jpg
Parut stretchmark

5528aefbb9c6422c421221ac_testimoni5.jpg
Parut timbul


AZANIS SCAR SERUM


Made in : Malaysia
Size : 15ml
Price : RM42 (SM) RM47 (SS)
Where to buy? : Whatsapp +6011-11908090

P/s : Yang ada masalah parut, memang sesuaiii sangat sangat guna Azanis Scar Serum ni.

You Might Also Like

11 ulasan

  1. Wah, parut berlekuk pun boleh hilang eh? Fatin pun ada tengok gak pasal Azanis ni kat instagram. Minat gak nak cuba. nak beli online tu yang malas sikit, sebab nak kena tunggu barang sampai. hehe. Kalau Nad try nanti buat la review eh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah yeap! Hahaha tula kan berlambak dekat instagram. Hehe nanti Nad try dulu ye Fatin :)

      Padam
  2. Macam menarik je produk ni, macam nak cubalah bolehlah hilangkan parut bekas gigitan nyamuk ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha dd ni memang nyamuk suka ke? :p

      Padam
  3. zz pun ada baca gak pasal azanis ni..tp nak cuba tu rasa was2 lagi..hehe..nad try la pastu bgthu zz..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe was was tu biasa lah kan? In shaa Allah lepas try Nad cerita dekat blog ye :)

      Padam
  4. tu laa dengar berkesan sangat.. belum sempat nak cuba..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann banyak sangat feedback! Hehe boom sangat

      Padam
  5. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    BalasPadam
  6. boleh sapu satu muka ke? sbb katanya boleh jugak digunakan untuk garis halus, kulit x sekata...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes boleh sis. Sy pun sapu satu muka jugak hehe. Bahagian badan pun boleh..

      Padam