Kelas Belajar Make Up di KL

1:40 PTG


Assalamualaikum Hai.


Nad percaya rata rata perempuan sekarang memang normally akan make up tiap kali keluar rumah. Tak kisah lah light or heavy make up tapi mesti akan ada conteng conteng muka sendiri kan? Hehe normal lah tu. Memang cantik and Nad suka sangat sangat tengok perempuan cantik. Maklum lah diri sendiri bukan pandai sangat nak make up cantik cantik ni.

So. Nad nak suggest sorang akak yang memang power lah dia punya make up. Nad pernah jumpa akak ni depan depan, and niat dalam hati nanti nak make up dengan dia, tapi takde rezeki so make up dengan orang lain hihi. Nad suka dia make up T-T Memang cantik ok. Cara lukis eyebrow, buat eye shadow, pakai fake eye lashes, apply blusher. Semua cantik and nice finishes. 



Introducing = Kak Hanna :)


Klik klik link atas ni untuk terus ke instagram kak Hanna.



So basically kak Hanna memang active make up orang sana sini so kalau nak kira experiences tu memang dah banyak lah. Of course lah bila make up skin type tiap orang tak sama kan, but she could handle it. You name it, normal/oily/combination skin semua boleh ok. Ada teknik teknik tertentu untuk setiap masalah tu.  Semua tu kena ada guru untuk ajar bukan hantam bedal nanti hasil dia pun em emmm hahahaha.

Nad ada berita baik untuk korang korang semua yang minat sangat sangat nak belajar make up at a low price meh mehhh. Kak Hanna nak buat kelas make up 17 May ini di Pusat Belia Antarabangsa Cheras. Yuran kelas make up dia jeng jeng jeng hanya RM80 sahaja ok tak sampai ratus pun. Terkejut Nad selalu tengok kelas make up bukan main mahal lagi kann haha. Untuk meyakinkan korang supaya join, meh tengok hasil hasil make up dari kak Hanna.



BEFORE vs AFTER








KELAS MAKE UP KAK HANNA

Venue : Pusat Belia Antarabangsa Cheras
Date : 17 May 2015
Fees : RM80
No tel : +6017-2437857

P/s : Kalau korang ada nak personal class dengan kak Hanna pun boleh je whatsapp tau, date apa semua boleh arrange ;) No worries.

You Might Also Like

34 ulasan

  1. muka flawless klau make up macam mana pon cantik hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kalau ada parut pun boleh cover kalau dah make up Zyra ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. Kan? Memang murah bagi Nad sebab tak cecah ratus pun :)

      Padam
  3. suka mekap yg last tu, dia tutup jerawat yg ade kt muka.

    org yg nak kawen bolehlah upah akak ni mekapkan :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula, semua boleh di cover. Mazni suggest lah dekat sesapa yang nak kawin tuuu hihi

      Padam
  4. saya slalu klu bosan, bukak youtube michelle phan ahaha pdhl x prnh apply pun in real life.

    gmbr last sekali tu mcm song ji hyo la kehkehkeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Micheal Phan <3 Hihi suka sangat dia natural gila ahh. Tak make up pun cantik. Hahah Song Ji Hyo ye?

      Padam
  5. yang last tu.. wahh santek2 semuanyaaa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang last tu memang cantik hihi insecure semua orang cantik <3

      Padam
  6. cantik2.. nak2 yg last2 xnmpak dh jerawat.. yerlah muka sy skrg ada jerawat... segan nk keluar mcm 2 jer.. mesti sapu bb krim kau2.. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Nad pun segan nak keluar camtu je T-T Mesti ada apply something juga

      Padam
  7. woahhh. make up dia nampak alive. cantik sangat. saya pun tak reti bab make up ni. dahla tangan kayu. kihkihh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pun hahaha. Reti gitu gitu jee. Memang cantik akak ni make up :)

      Padam
  8. cantik. kite pernah teringin juga nak belajar make up. tapi entah la. heee. takde geng kot :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh yeke? Pergi sorang pun takpe Tikah nanti kawan dgn mua tu je hihi

      Padam
  9. seronoknyaa kalau dapat pegi kelas make up

    BalasPadam
  10. Bestnya.. dapt belajar make up..
    lawa semua lepas make up... memang nampak lain giler...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Such a transformation lah gitu. Semua berbeza, Nad tengok depan depan pun almost tak cam haha

      Padam
  11. whoa cantik dia make up. I suka tgk org yg pandai make up mata. Saya draw eye line pun dah senget. haisshhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak make up mata susah woo. Lagi lagi eye shadow. Memang sampai bila pun tak pandai agaknya hahaha

      Padam
  12. mohon sponsor kak sally g sana...kalau tak nnt tak layak jd beauty blogger pulak..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhaha aipp kak Sally no no kak Sally layak jela jadi beauty blogger, anyone also boleh :)

      Padam
  13. Balasan
    1. Hai Hai Fiqa!! Lamanya tak nampak!!!

      Padam
  14. In the historical, http://www.cheaptap.co.uk/ are just necessary items which a kitchen cannot do without but people usually do not put much detect into its design and style. Back then, they are more concerned with whether the faucet is easy to use or not. These days, homemakers want to add in more type, flair and superiority into their kitchens. As such, even the taps are chosen with more care and consideration. With this change in choice, you see the appearance of designer LED Bathroom Sink Taps

    BalasPadam
  15. Wah, cantik..bertukar terus lepas make up..heheh :)

    BalasPadam