Kulit Cantik Dengan CC Cream Raily

6:02 PTG


Assalamualaikum Hai.

CC Cream Raily. Korang pernah dengar tak? Mostly cosmetic punya product produce sampai BB Cream je, just certain brand yang buat sampai CC Cream. Tapi Raily punya CC Cream terus dia produce wah wahhh. And tau tak? Nad dah try pakai hihihi, Memang best sesangat.

Selama berbulan ni Nad cuma pakai day cream Nour Ain je, so macam takde pakai apa sangat. Bila apply je CC Cream Raily ni rasa macam ter cover semua cela dan terus flawless hihihi. Yang bestnya CC Cream ni juga banyak khasiat tau. Kira 2 in 1 sambil cantik sambil perbaiki kulit. Yeayyy.




Dari segi packaging Nad memang suka hahaha colour gold memang cantik nampak mewah nampak mahal. Tapi ehhh affordable tahu? Takdelah mahal mana nak dibandingkan dengan harga cosmetic pasaran. Ditambah pula dengan SPF 50 confirm boleh lindungi kulit up to 8 hours. Tambah tambah lagi dengan cuaca Malaysia yang panas ni kan.

Apa yang paling menarik perhatian Nad sebenarnya CC Cream keluaran Raily ni mengandungi salmon collagen yang dimport khas dari France. Collagen? Bagus untuk kulit. Salmon? Pun bagus. Wahhh come in package tu.

CC Cream Raily = Moisturizing + Sun Screen + Whitening + Make Up



Cing cinggg kita guna CC Cream Raily ni hai :*

Haa lupa pulak nak cerita apa kelebihan salmon collagen tu kan? Antaranya boleh perbaiki struktur kulit yang rosak, gebukan kulit, atasi masalah jeragat, menghilangkan parut dan mengecutkan jerawat. As you can see, kulit Nad takdelah flawless and I hope CC Cream Raily ni dapat perbaiki kulit Nad as time goes by yeayyy.



Jangan lupa dapatkan CC Cream Raily tau. Ini lah founder Raily, cantik kan?


CC Cream Raily

Price : RM65 (SM) RM70 (SS)
Ingredient : Aqua, Marine Collagen, Ethlhexyl, Propylene etc.
Made in : Malaysia
Email : railycosmetic@gmail.com
Contact Number : 011-32958062 atau 017-9032179


P/s : Yeayyy another product yang akan Nad guna selalu since benefit dia aw aww. Hmm hm lepasni nak guna apa pulak eh nak jadi cantik? Hihi.

You Might Also Like

15 ulasan

  1. cantik Nad :)
    CC Cream ni tekstur dia ringan sikit kan berbanding BB cream ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo thank you Fatin <3 Yeap CC cream lagi ringan dari BB cream sayang

      Padam
  2. Nad..pakai cc cream raily sambil makan cekelat..suuuuwet gitchuuuuuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha aipp pc ni saja nak membahan ke cemana hahaha

      Padam
  3. packaging dia mmng cantik. tergoda pulak tengok <3 lagipun cc cream ni nampak mcm lagi besar dri size cc cream yg biasa. selalunya cc cream ni botol dia kecik2 sangat kann haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan cantik gila <3 Haha tula memang besar pun Mazni, berbaloi mesti lambat habis ni hehe

      Padam
  4. Macam best je produk sebab dia ada SPF 50.

    BalasPadam
  5. takelh comment kat cbox. T.T by the waay, botol cc cream tu cantiiiik. heheh. ariena klick nuff :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo yeke Ariena hehe takpe comment pun jadi lah ye. Thanks Ariena :)

      Padam
  6. wahhh boleh try ni. tutup bekas jerawat yg ade kat muke ni ><

    BalasPadam
  7. First time dgn brand ni.. Follow sini , p/s 1994 kan?kita sebaya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita pun first time hehe. Yeap hehe hai Anys <3

      Padam
  8. Packaging dia sangat gold...cantik :)

    BalasPadam