Majlis Kahwin Siti Shahirah

11:07 PG


Assalamualaikum Hai.

Dah berapa minggu lepas Nad pergi majlis kahwin kawan sekolah menengah Nad sendiri. Macam tak sangka alahai dah 21 tahun rupanya dah ramai kawan kawan yang nak kawin dah. Kita ni je yang masih taktau apa hala tuju hidup sob sobb. 

Kalau nak imbas imbas balik kenangan sekolah dulu, Nad pernah jugak rapat dengan Shahirah ni tapi macam sekejap jela time duduk asrama dulu waktu form 1 or form 2 kurang ingat. Siap pergi beraya sama sama, bajet bajet nak belajar bawak moto last last sampai sekarang tak reti jugak haha.

Shahirah ni kalau nak diikutkan memang sporting orangnya, berlakon teater kat sekolah apa semua. Nad memang idok ler mende mende sebegitu yer haha. And anddd husband dia pulak kawan Nad time sekolah rendah dulu. Kira kenal la satu sekolah. Haha kalau dah jodoh kan.



Dua dua sporting memang jadi gini.


Sweet je tau tengok diorang sekarang ni shopping sesama, dinner sesama, berjaya pun sesama. Alahaiii hahaha. Takpe, kita sabar je dulu. Buat Shahirah, semoga happy happy selalu and bahagia bersama. Tahniah korang.

P/s : Bestnya umur 21 dah kawin en? Kita ni entah bila haha.

You Might Also Like

36 ulasan

  1. wah.. best nye.. cantik orgnya hehehe!! congratulation to shahirah... smoga happy slalu...
    smoga kita pn cpt jumpa jodoh n kawin.. amin.. :P :P hehe!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik! Hehe ameen ameen kehkehkeh

      Padam
  2. mudanya pengantin. hihi. sempoi je bergambar :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muda kan. Tula dua dua jenis happening pulak tu

      Padam
  3. untungnya kawen muda.. kita bila yer..? kihkihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehem ehem kita macam lama lagi je T_T Hahaha

      Padam
  4. semua orang kahwin muda sekarang peer pressure aaaaa T.T

    BalasPadam
  5. Untung laa.. Anis pun 21 gak niii tak leh kawin lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tula kita sama sama 21 dan single lagi :>

      Padam
  6. hehehe..semoga nad pon dipercepatkan jodohhh ..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen ameen ameen! Kahkahkah nampak no tak menyabo nye tuu

      Padam
  7. nad, yang husband dia sapa nama? macam familiar.... haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin weh amin sekolah sijangkang dulu mesti kenal lah haha

      Padam
  8. wah, muda lagi umur dia.. hehe.. mudah-mudahan kita semua ditemukan dengan jodoh yang baik-baik.. insyaallah.. :) congrats to her :)

    BalasPadam
  9. hehe.. zz yg 25 ni pun x jumpe lagi partner zz :) comel je pengantin nye..sempoi habis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula jodoh kan, kita pun taktau. Memang sempoi~

      Padam
  10. seronoknya dpt pegi majlis kawan sendiri. bagus muda2 lagi dah kawen hehe. tahniah utk pengantin!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe first time. Before this kawin kawin kita dok sibuk belajar. Ni pun kebetulan cuti. Memang bagus! Hehe

      Padam
  11. In sya Allah..tiba waktunya..nad akan Allah ketemukan dengan seseorang yang selayaknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen, in shaa Allah. Thank you pc :)

      Padam
  12. tahniah untuk pegantin! Nad bila pulak ye? kalau nad kawen nanti bagi entry blog panjang2 ek...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad lagi lagi hahaha. In shaa Allah kalau boleh semua Nad nak share dekat blog hehehe

      Padam
  13. Laaa, baru tahu kak nad umur sama mcm abg saya. Tahniah buat pengantin!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha yeke? Kirim salam kat abang! Eh

      Padam
  14. ada jodoh ok la tu..Nad pun bila sampai masa kahwin jugak. insya'allah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe in shaa Allah. Kalau ada jodoh, ada lah kan kak Reena :)

      Padam
  15. sekarang ramai kahwin diusia muda. hehe. jangan risau, dah sampai seru kahwin nnt. kahwin nnt jngn lupe jemput kite :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tula makin ramai sangat dah kawin muda ni. In shaa Allah Eka! :>

      Padam
  16. ada serangkap pantun
    BUAH MANGGA BUAH BERANGAN
    MASAK SEBIJI DI ATAS PETI
    SAMA CANTIK SAMA PADAN
    NAD BILA LAGI? lalalala ~berlalu pergi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh eh ehhh pandai Anas ni hahahha cantik pantun!

      Padam
  17. Jodoh dah sampai..Tahniah buat Kawan Nad :)

    BalasPadam
  18. combine warna baju pengantin tu niceeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Dark and soft, sesuai pulak tengok

      Padam