Monster Crazy Crunchy (MCC) Memang Digilai Ramai

4:18 PTG


Assalamualaikum Hai.

Monster Crazy Crunchy (MCC). Mesti korang pernah dengar kan? Produk ni memang hot sesangat! Even banyak lagi jenis produk coklat yang sama dengan MCC tapi coklat MCC lain sikit, makan sorang pun tak puas hahaha lagi lah nak share reramai kan. Apa yang Nad nampak coklat MCC ni memang buat guna resepi sendiri, even order beratus pun so no worries about the quality ye. Memang terbaik.



By the time Nad dapat Monster Crazy Crunchy chocolate memang uwaaa seronoknya yelah lagi lagi seorang Chocolate and Dessert lover ni lagi lah rasa macam eh rasa coklat dia macam Dip&Dip punya hihik. Adik Nad pulak bila makan terus cakap sedaplah coklat dia! Then bila Nad makan banyak sikit dia dok marah Kakak ni makan banyak lah. Dah lah sedap. Hahahha adeh sedap sangat sampai bergaduh.



Ok ok cuba tengok logo sikit! Chocolate dia tuu aummm!~~


Label product disertakan dengan ingredient yang digunakan and ada expired date sekali.


My life. Eh? Hahahhaha nom nomm



KENAPA ANDA HARUS MAKAN MCC VERSI RAINBOW?

- Rasa coklat yang sangat lazat berganda ganda.
- Rainbow yang rangup krup krupp.
- Jenis coklat mudah cair dan mudah gaul.

*Tips : Rendam bahagian penutup dengan air panas untuk coklat cair & sedap.



Muka bahagia sampai lupa diri T-T
Masya Allah.


Monster Crazy Crunchy Versi Rainbow

Harga : RM7/jar
Ingredient : Coklat susu, coklat masakan dan bertih beras
Whatsapp : 013-8890044 (Hotline)


P/s : Chocolate lover, you are so gonna love this much!

You Might Also Like

28 ulasan

  1. wahhh ! dap dap aeehh makan sorg2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe meh la sini mehh kita share ehh

      Padam
  2. Yummeh. Akak dah repeat order. Hikssss :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha serious ah kak Inani? Tapi MCC ni memnag addicted la haih

      Padam
  3. nampak cam best dan sedapp! terbaik ah

    BalasPadam
  4. meneleleh air liur itew tengok. aihh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aip aipp ecah dah 19 behave sikit hihihi

      Padam
  5. Terigt mase kecik2 suka mkn camni jugak. Jenama apa entah lupa. Beli online ni murah tapi bab postage tu... Haih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memacam jenama ada kan. Tula kalau nak beli online kena share beli bebanyak baru tak terasa sangat postage tu :)

      Padam
  6. nampak sedap! tpi saya pernah makan chocolate jar ni sekali je. sbb sakit tekak makan memanis ni xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay so kira Mazni jenis tak makan manis sangat lah kan hehe. Kak Nad suka gila benda manis! Haha adei

      Padam
  7. memang gila. terbaikkkkkk.. sedappppppp yummy

    BalasPadam
  8. Malam ni jangan akak PC mengigau sudah ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sabar kak sabar jangan mengigau duluu

      Padam
  9. mmg suka makan ni...tp xpnh lg mkn yg kaler2 ni...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe try la yang colour colour ni, lagi rangup :)

      Padam
  10. please ea simpan cikit kat fatyn. dh habis stock dh ni. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha alamak Nad pun dah out of stock haha wuwuuu

      Padam
  11. amboi..! sedap makan sorang-sorang eh...hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha kak Sally lah taknak jumpa kalau tak boleh share share :)

      Padam
  12. serius sedap. mula2 dulu tak reti makan mcm mne. keras berdentum. hehe. skrg dah tahu mcm mne

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha yeke? Okay nasib dah tau camne nak makan yeayyy

      Padam
  13. serius sedap. mula2 dulu tak reti makan mcm mne. keras berdentum. hehe. skrg dah tahu mcm mne

    BalasPadam
  14. Nampak sedap ni. Mesti manis gila kan.

    BalasPadam