Wak Mustar Juara Kilauan Emas 2015

1:49 PTG


Assalmualaikum Hai.

Wak Mustar Juara Kilauan Emas 2015! Eh kenapa tetibe Nad kisah pulak kan? Hahaha wehh sebab nyaa Wak Mustar tu orang sini orang tempat Nad orang Sijangkang wahaha. Walaupun Nad takdela layan Kilauan Emas ni tapi tiap minggu confirm satu rumah ni akan tunggu depan tv tengok orang kampung sendiri.

Nad takdelah kenal pun Wak Mustar ni and macam tak pernah terjumpa pun tapi kemain banyakkk banner support Wak Mustar kat area sini woahhh. Time naik kereta nampak, time nak makan nampak. Banner tu macam everywhere.



Tahniah Wak Mustar!


Dan sejujurnya yang Nad kenal dalam Kilauan Emas kali ni hanya 4 orang je top 4 yang final tulah haha. Tu pun sebab ternampak top voting untuk final tu and Wak Mustar maintain dekat atas je. Tup tup juara wahh siapa sangka kan, memang rezeki wak lah tu maknanya. 

Pernah sekali ayah Nad ajak makan dekat luar. Sekali kedai tu tutup, kemain marah dia sebab dia nak makan situ. Minggu depan datang lagi tau tau rupanya orang kedai tu pergi CIDB support Wak Mustar hahahaha.


Juara - Wak Mustar
RM100,000 + Motorsikal bernilai RM50,000 + Kerusi urut + Trofi
Anugerah Khas Juri - RM10,000

Naib Juara - Elji
RM50,000 + Perkakas masakan + Trofi

Ketiga - Aling
RM30,000 + Perkakas masakan + Trofi

Keempat - Lina
RM10,000 + Trofi


P/s : Kemain kecoh lagi ye group Sijangkang atas kemenangan Wak Mustar ni. Tahniah wak! 

You Might Also Like

14 ulasan

  1. Singgah petang...
    thanks ye sbb join contest...goodluck...
    jgn lupa follow,klu belum follow :)
    Tahniah Wak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe welcome :) And thanks jugak. Kita dah follow! <3

      Padam
  2. anis tak kenal jugak wak mustar ni ..first time dengar . tapi tahniah , happy for him..

    BalasPadam
  3. Performance semua peserta KE malam tadi memang terbaik..suara Wak Mustar best..Tahniah Wak..menang besar...hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita dengar je suara tak tengok diorang beraksi punn. RM100,000 memang menang besar tu! :>

      Padam
  4. Alahai....tgk JDT malam tadi...tak tgk KE pon...( walaupon mmg xfolow rancangan ni sbb TV anak kongker hahahaha)


    Singgah blogwalking...:)
    Nak tahu ade diabetes ke tak?Jom cek kat sini:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/tanda-tanda-diabetes-yang-anda-mesti.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah wah wahh tengok bola lah dia hihi

      Padam
  5. k.syira sekali pun tak pernah layan ni ha. kat kolej mana ada astroo. tahniah lah wak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kat kolej duduk diam diam eh? Kihkih :p

      Padam
  6. Gilalah hadiah yg dia dpt tu! Tahniah wak! Actually x layan pun kilauan emas ni haha :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannn, hadiah semua taknak gempak lagi hahah

      Padam