Kemenangan Bulan May

11:13 PTG


Assalamualaikum Hai.

Mungkin ramai la yang taktau, Nad sebenarnya ada blog kedua yang memang khas untuk join contest and giveaway sahaja sebab dah taknak serabutkan sangat blog ni hehe. So kalau contest ke apa jemput je Nad in shaa Allah Nad join guna blog tu. Dekat fb pun Nad agak active juga lah kalau ada masa :) So ni antara kemenangan Nad sepanjang bulan May.


1) RM100 Nexus Voucher from Bangsar South


2) Dragon Ball Z Merchandise from Gempak Starz


3) Sample Maca Tongkat Ali Extra from Zumal


4) Keychain from Arrien


5) Topup RM10 dari kak Scha Nazri

Image result for digi rm10


P/s : Alhamdulillah ada lah juga sikit sikit heheh. Susah nau nak cari masa ber blogging sejak dah start kerja ni T-T

You Might Also Like

15 ulasan

  1. wah.... untung lah.... byk menang..

    BalasPadam
  2. wah... bnyaknya dapat.. hehehehe moga nad dimurahkan rezeki lg..amin
    p/s: ingt nak buat jgk second blog khas tuk GA nih.. hehehehe

    BalasPadam
  3. tahniah..

    jangan marah dia di khalayak ramai.. cuba nasihat dia benda itu salah jgn buat.. nnti kena tangkap.. cuba main dgn sikologi sikit.. mmg kita malu tp jika kita mrh anak itu khalayak ramai nnti dia akan malu dn teringat2 sampai ke besar.. just share pendapat.. hihi..

    bijak anak itu.. pandai berkata2 mana taw boleh jadi ceo syarikat ker hehe..

    Jemput join segmen terbaru saya

    Segmen 3 Review Percuma Umtuk Produk Blog & Event

    BalasPadam
  4. Amboi, bnyknye yg paling best Dr nexus tu....;-)

    BalasPadam
  5. kite pulak selalu tak menang kalau join mana2 giveway. tak ada rezeki kot. anyway,congrats kak! murah rezeki akak.

    BalasPadam
  6. Banyaknyaaa... Tahniah Kak Nad. :D Rezeki, alhamdulillah.
    Betul jugak eyhh. Buat second blog khas untuk segmen apa semua. Takdelah bercampur aduk sangat :) Hikhik

    BalasPadam
  7. wah syoknya! mansyuk.. tahniah nad :)

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, murah rezeki :)

    BalasPadam
  9. wahhh, banyaknya. hehe. tahniah2 ^^

    BalasPadam