Nadila Hijab Official

10:02 PTG


Assalamualaikum Hai.

Nadila Hijab. Mesti tak pernah dengar kan? Hehe. Actually Nad dengan adik Nad tengah berusaha nak bukak satu online shop. Then kitorang pun taktau nak letak nama apa. Hafiz came up dengan idea Nad + Ila = Nadila haha. At first maybe la kitorang akan keluarkan shawl dulu then bila dah hebat sikit maybe blouse or jubah? Who knows.

Nad serious gamble nak start business ni. Malam tu plan esok terus beli kain bagai apa semua terus proceed untuk produce shawl tu. And apape yang kitorang plan kitorang terus je buat untuk pastikan the business keep going.

So now, Nad nak perkenalkan business ni dekat korang! :D

Untuk permulaan kitorang keluarkan 5 jenis colour dulu. Shawl jenis plain and standard size je, bukan wideshawl. Colour pun colour colour selamat cam dark brown, beige brown, blue green, dark dusty pink and sandy brown. And material dia pulak ada yang dari chiffon, ada polyester.










Okay tak? I know there is some improvements yang kitorang still kena buat. But here is the very first product from us :) Do take a look and haa mana tahu korang berminat ke kan? Hihi. Kalau minat cepat cepat contact Nad tauuu sebab buat sikit je.


Facebook : Nadila Hijab
Instagram : Nadila Hijab
Whatsapp : 011-11908090 or 017-6609050


P/s : Aiyoo, pening jugak buat business ni eh? Hehe

You Might Also Like

23 ulasan

  1. wah..slamat berbusiness eh.. :)

    BalasPadam
  2. wahhh! cantiknya kak nad hehe :3 all the best!!

    BalasPadam
  3. cantik! selamat berbisnes ihikkk :D

    BalasPadam
  4. One step ahead..alhamdulillah..tahniah ye..

    BalasPadam
  5. semoga teros sukses dlm bisnes..
    yakin boleh! =)

    BalasPadam
  6. rasa jeles meh tengok bloggers yg berniaga. sbb teringin nak berniaga juga. hehehe

    BalasPadam
  7. Usaha tangga kejayaan.. Semuga dipermudahkan segala urusan dan bisnes Nad suksess... Good luck sis and Nadila Hijab.

    BalasPadam
  8. Wahh bagus Nad :D Chaiyok Chaiyok. semoga dimurahkan rezeki selalu :D

    BalasPadam
  9. cantik T_T chaiyuk kak nad!!!
    tapi qila tak reti pakai lah kalau cutting biasa huhuhu

    BalasPadam
  10. goodluck yea nad! yang penting usaha kita nak berniaga tu

    BalasPadam
  11. bagus bagus...start small and grow big soon...good luck Nad!

    BalasPadam
  12. wah Nad dah buat bisness online. gdluck. hehe

    BalasPadam
  13. cantik kaler pling atas tuh.. btw gud luck nad... moga terus sukses.. :)

    BalasPadam
  14. Gud luck Nad..ada usaha pasti berjaya.. :)

    BalasPadam
  15. wah kak nad! lawanyaaa. selamat berbisnes ye. ^^

    BalasPadam
  16. cantik..semoga terus maju berkembang bisnes Nad+ Ila. Aamiin

    BalasPadam
  17. Bagus tu... Usaha tangga kejayaan... Good luck, girl...

    BalasPadam