Pencarian Sponsor Giveaway

11:05 PTG


Assalamualaikum Hai.

Baca tak entry Nad semalam? Yang Nad memperkenalkan Nadila Hijab dekat blog? Hehehe. Harini genap 16 hari since Nadila Hijab ditubuhkan. Nad teringin nak buat giveaway bagi meng war-warkan lagi penubuhan online shop Nad ni :)

Semestinya shawl dari Nadila Hijab sendiri akan menjadi hadiah hadiah dalam giveaway ni. Yang tu dah pasti! Selain tu Nad nad menjemput sesiapa yang sudi untuk turut serta jadi sponsor dalam giveaway ni ^_^ 


Kelebihan Jadi Sponsor Giveaway

1) Dapat tambah followers blog
2) Dapat naikkan traffic blog
3) Dapat tambah like page facebook
4) Dapat tambah followers twitter & instagram


Atau apa apa je lagi syarat yang korang nak letak. Syarat tu pulak depends korang lah maximum Nad akan bagi 3-4 syarat untuk seorang sponsor. Hehe maka sudi sudikan lah join ya! Overall, ni giveaway yang kelima blog Nad akan anjurkan :D 

Ni atara giveaway yang Nad pernah anjurkan :)


P/s : Cepat cepat inform Nad tau kalau nak sponsor, Nad nak start asap! Hehe boleh inbox facebook Nad.

You Might Also Like

36 ulasan

  1. salam goodluck nad. akak rasa mcm nk jd sponsor jg lah..hehe :)

    BalasPadam
  2. hi nad,
    saya brmnt utk sponsor juga! =)

    BalasPadam
  3. gud luck nad.. percarian nih sampai bila nad.. mcm menarik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Miera :) Dari dulu sentiasa berminat hehe.

      Padam
  4. Cikna nak join GA je la, blh x.....;-)

    BalasPadam
  5. as slm nad..saya berminat utk jadi sponsor...hubungi ena 013 357 3153

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam Ena :) Nanti Nad contact ya.

      Padam
  6. sponsor reload okay tak? hehe.. nak bagi reload rm5x2

    blogwalking sini..

    BLOGAHBAR

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay sangat tu hehe thank you Hasif :)

      Padam
  7. all the best =) semoga dapat banyak sponsor

    BalasPadam
  8. nanti remind lah kite giveaway ni eh :)

    BalasPadam
  9. tak pandai buat giveway & tak tahu -_-. saya budak baru bljar. bg tunjuk ajar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa yeke. Takpe Ros ikut je arahan satu satu.

      Padam
  10. wahhh.. tahniah. best juga jadi sponsor ni

    BalasPadam
  11. Nad! dah pm can inbox fb. Nak join jadi sponsor boleh?

    BalasPadam
  12. Good luck and wish you all the best...

    BalasPadam