Review : Love Nail

9:37 PTG


Assalamualikum Hai.

Love Nail. Haa cantik je kan nama dia. Kita ni perempuan selalu penjagaan kuku haihh kemain susah lagi. Biasa Chinese memang dia jaga lah. Kita nak colour kuku pun susah nak kena clearkan balik, nak tampal sticker japgi kena bukak balik. Tapi love nail punya sticker ni senang and best je kalau pakai. Comel tu extra la kann.



Cute kan packaging dia? I know cute gila



Comes with variety of design. Kira boleh pakai dua kali.


Cara penggunaan

1) Bersihkan kuku sebersih mungkin. 
2) Tampal sticker tu dekat kuku cecantik.

Simple!~
Tada~~~




WARNING

- Berendam terlalu lama dalam air boleh menyebabkan sticker tertanggal.
- Elakkan letak sticker di tempat yang terlampau sejuk atau panas. 
- Elakkan dekat dengan api.


Don't forget to: 

P/s : Maafkan saya menghilang 3 hari hehehe ada mini project sikit :p

You Might Also Like

11 ulasan

  1. iolls pun suka color kuku, tapi bila nak hilang kan color,kuku rosak huhu so mana nak cari LOVE NAIL tu ??

    BalasPadam
  2. Mcm cantik jer.. Mcm comey jer..

    Dijemput juga memeriahkan giveaway pertama akak..Syarat yg mudah & hadiah menarik..
    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html?m=1

    BalasPadam
  3. comelnyaaaaaaa nail art twin stars!

    BalasPadam
  4. wahhhh comelnyaaaa. beli kat mana ni?

    BalasPadam
  5. alahai. comel & colorful, tapi saya tak pernah guna lagi. xD

    BalasPadam
  6. comel sgt.. pernah dgr yg ada stiker kuku tapi xpernah tengok lg.. rupa2nya mcm nih...hehehe

    BalasPadam
  7. Kalau akak pakai ni masa ngajar pehh apalah anak murid cakap nanti. Hahahah :P

    BalasPadam
  8. cantik tapi bab nak tanggalkan nanti memang malas haha

    BalasPadam
  9. Uishhh comel jer. Saya suka. Tapi tangan saya tak cantik kalau pakai benda benda macam nie. Huhu

    BalasPadam