Tonton Dia Isteri Luar Biasa Online Full Episode

3:03 PTG


Assalamualaikum Hai.

Nak tengok drama Dia Isteri Luar Biasa tak? Hehe kot kot la korang tertinggal waktu siaran kan. Sebab nya waktu siaran pun pukul 6.55 - 7.55, haa nak solat maghrib lagi mesti ada tinggal sikit. Kalau sayang rasa nak tengok full meh sini haa Nad bagi full link hihi. So boleh la tengok bila bila free and bosan kan hehe.


Dia Isteri Luar Biasa (2015) Drama Poster


Nak tahu sinopsis cerita boleh REFER SINI

P/s : Harini rest dayyy :>

You Might Also Like

20 ulasan

  1. baru tahu dalam cite ni ada keith foo. huhu. ketinggalan betul ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhaha lah yeke. Keith Foo jadi lembut lembut hihi

      Padam
  2. amboi kak nad pun layan eh! hehehehe xD cita ni storyline dia lain sikit dr cita cita sebelumni kan so rasa mcm excited buka tv3 kul 7 hee xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah tau takpe haha before before ni merepek hahah :p

      Padam
  3. episod awal2 kite tengok. tengah2 ni malas dah nak tengok. haha ><

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kenapa? Malas dah eh nak follow up? Haha

      Padam
  4. Teman pun layan jugak cerita nie masa diner... :d

    BalasPadam
  5. Mmg best cite nie..sweet je tgk diorang heheee

    BalasPadam
  6. saya suka fathia tu, dia lawa gila! eh yg shukri yahya tu pun suka jugak, hensem xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhaa gak lah. Memula akak tengok eee pelakon mana ni tak kenal tapi lama lama handsome jugak la boleh tahan laa

      Padam
  7. Saya tak pernah lagi tengok cita nie. Tengok iklan jer ada laa. Hehe Apa apa pun, selamat menonton :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe try lah tengok. Selamat menonton Siara!

      Padam
  8. Tak berapa layan sangat drama ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe try lah layan kalau boring boring cik Mimie ;)

      Padam