Tonton Eksperimen Cinta Online Full Episode

11:47 PTG


Assalamualaikum Hai.


Tonton Eksperimen Cinta Online. Nak tak nak tak? Actually adik Nad yang memperkenalkan pasal cerita ni hahaha walaupun dia kurang berkenan dengan pelakon perempuan tu. Dia kata tak sesuai tak best tak masuk tak bla blaaa haha. Yaa Nad tak tengok pun hehe macam biasa lah kan. Saya busy kerja kottt, memang takde masa langsung lah nak layan cerita cerita sebegini kan.

Yang Nad berkenan dekat cerita ni sebab ada Mira Filzah je hahahaha. Weh Mira lawa gila kot comel tak puas tengok hahah hehe. 


v




Hahhaha memula la Nad memang langsung tak berkenan cerita ni lepas tahu ada Mira Filzah terus lajuuu jeee. Korang korang yang nak tengok online boleh la datang blog Nad selalu ye? Hihi.

P/s : Lepasni cerita apa? MAID best tak?

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Tak sempat nak layan drama ni. Huhu T_T

    BalasPadam
  2. kite tak tengok tv. tak tahu ape perkembangan drama kat tv. sedehhhh ><

    BalasPadam
  3. tengok sekejap je masa tu..hee..lawak ceriat ni

    BalasPadam