WW : Salam Ramadhan al-Mubarak

5:47 PTG


Assalamualaikum Hai.

Sedar tak sedar esok pun dah puasa. Rasa macam sekejap je tahun ni berlalu dah bulan June ye? Pastu puasa pastu raya pastu hm teruskan hidup. Sedar tak sedar jugak dah 9 hari jugak Nad kerja dekat 99 Speedmart ye haha lamanyaaa hahah.

So di kesempatan ni Nad nak ucap Salam Ramadan al-Mubarak buat 3307 followers blog ni, silent readers and semua umat Islam. Semoga Ramadan kali ni lebih berkat dan tingkatkan ibadah dari yang sebelumnya in shaa Allah.




P/s : Hopefully kerja tak berat sangat bulan puasa ni T-T

You Might Also Like

10 ulasan

  1. selamat menyambut ramadhan

    BalasPadam
  2. salam ramadhan, dear :)

    Do visit me :
    http://duniamahabbah.blogspot.com/2015/06/students-assignments.html

    BalasPadam
  3. Selamat berpuasa, Nad :)

    BalasPadam
  4. Ramadhan Kareem, nad..

    eh, speed mart mana nad keja? kekonon speedmart x byk la..hehe

    BalasPadam
  5. Salam Ramadhan Al-Mubarak Nad ^^

    BalasPadam
  6. Selamat berpuasa kak nad ^^

    BalasPadam
  7. selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa.

    BalasPadam