Nour Ain Skincare Selamat

8:14 PTG


Assalamualaikum Hai.

Nour Ain 3 in 1. Nour Ain 5 in 1. Nad memang famous ah dengan perangai suka tukar tukar skincare product. You name it, banyak juga lah yang Nad ada experience try product  ni. Lepas Nad guna produk kecantikan Dr Haseenah dulu tu, Nad beralih dekat Nour Ain (just in case you don't know).

And alhamdulillah, product tu masya Allah bagus ya ampunnn. Parut alhamdulillah semakin pudar dan hilang. Tapi lepastu tukar product maka punah la balik hahaha. And now, Nad dah tukar balik Nour Ain em dalam 3 weeks jugak lah and my skin dah start recover balik yay!

So, apa kata apa kataaa korang try sekali?

Nour Ain 3 in 1

Nour Ain 3 in 1
Consist of soap, day cream and night cream.

RM50 (SM) RM55 (SS)

Nour Ain 5 in 1

Nour Ain 5 in 1
Consist of soap, day cream, night cream, toner and serum.

RM80 (SM) RM85 (SS)

Nour Ain Exclusive
Nour Ain Exclusive
Consist of soap, day cream, night cream and toner.

This one set besar sebab tu harga dia pun lebih mahal sikit dari Nour Ain 5 in 1.

RM95 (SM) RM100 (SS)


Pengalaman Memakai Nour Ain Skincare.

Apa meh Nad cerita satu satu stage perubahan yang Nad rasa okay? Memula pakai Nour Ain Skincare memang 100% takde menggelupas walaupun dah berkali Nad curang dengan Nour Ain tapi bila Nad get back dengan dia, dia tetap terima kulit Nad seadanya. NO PEELING. Okay then, slow slow dia akan keluarkan sikit jerawat kecil (certain people only) just for a few days. Kemudian dia akan slow slow hilang. Dalam sebulan camtu, memang akan nampak parut dah pudar tapi keep on je pakai macam biasa sampai parut 100% hilang. And next just maintain pakai, maka kulit akan glowing cing cing!

Okay itu sahaja lah ya bye hehek.

P/s : Gigih weh update blog dekat Johore ni! Haha!

You Might Also Like

8 ulasan

  1. Wah..alhamdulillah..dah rujuk dengan nour ain semula ye..header baru ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe haah hopefully dapat berkesan balik lah. Haah kak pc :)

      Padam
  2. Menjadi eh Nour Ain dengan kulit Nad. Kalau kulit sensitif okay tak? Sebab kulit Fatin baru-baru ni tumbuh jerawat besar tiba-tiba, macam kena alergik je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sensitive okay la Fatin. Sebab kulit Nad pun sensitive juga tapi okay alhamdulillah.

      Padam
  3. nad tukar skincare lagi ke? sbb hari tu rasanya nad ada review skincare nad guna.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe haah nad jenis tukar tukar, tu pernah try memacam :)

      Padam
  4. Jaga kesihatan dan kecantikan luar n dalam juga -Jgn lupa mkn sihat n Vitamin :) hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe baik kak. Dalaman mestilah kena jaga juga kan :)

      Padam