Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 58

2:36 PTG


Assalamualaikum Hai.

So yeah Merdeka kembali lagi! 2 tahun berturut Nad celebrate merdeka dekat Johore. Hello Johore! Hehe. Tapi yang beza tahun lepas time 12am Nad tengah berlegar legar dekat Bazar Karat then baru lepak Taman Merdeka. Tahun ni pulak stuck jammed! Hahaha keluar makan sampai 10pm then otw balik tu habis jemmed.

Agak meriah jugak la sambutan merdeka dekat Johore tahun ni. Ramai gila yang menyambut. Tengok Taman Merdeka sesak je semalam. Penuh satu padang tu. Kita pulak cuma intai bunga aoi dari tingkap hotel jer hehe.


Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 58!

Alhamdulillah Malaysia masih aman ye? :/ Walaupun ekonomi dang! And hakikat yang kita sebenarnya masih dijajah. Kasihan. Tapi alhamdulillah on the positive side, masih aman juga lah hm. 

P/s : So korang buat apa je merdeka ni? Kito lepak JPO sajo hahaha.

You Might Also Like

17 ulasan

  1. Selamat menyambut hari kemerdekaan.

    BalasPadam
  2. Salam kemerdekaan ye..kak PC duduk rumaj je..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Merdeka juga kak pc. Hehe Nad pun duduk hotel je T_T

      Padam
  3. nad, jemput join giveaway kita yer :D

    http://jindrisska.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe nanti Nad join ye Aisya :) Terima kasih invite..

      Padam
  4. slmt hari merdeka nad.. moga RM naik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Merdeka Amanina :) Ameen ameen!

      Padam
  5. Nad bukan orang Selangor ke? Ada apa dekat Johor sampai celebrate merdeka dekat Johor?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha alamak, Farah dah confuse. Haah orang Selangor. Last year sebab holiday sana, this year kebetulan hantar adik masuk Utm :)

      Padam
  6. Selamat menyambut hari kemerdekaan...

    BalasPadam