Clearance di UiTM Penang

5:42 PTG


Assalamualaikum Hai.


So semalam, Nad dengan ayah balik hari ke Penang. Means awal pagi kitaorg pergi and bila hal dah settle terus balik on that day juga. Sanggup ayah TT_TT Padahal baru berhabis duit gi Johore haritu hm. Thanks ayah!

Memula Nad ingatkan just bagi kad matrik and potong camtu je. Rupanya kena isi borang and minta cop sign semua unit. Haih serious terasa macam treasure hunt gila dok ke sana ke sini mintak cop apa semua. Dah la sensorang je kesian. Dulu kengkawan ramai ajak tunggu apa semua sibukkk sangat kerja ha kan dah sensorang ahaha. Pulaknya kolej Baiduri and Kolej Zamrud pun dah tak kenal hahaha tu yang asyik tersilap kena naik turun tangga ke sana ke mari. Baru 4 bulan lebih dah habis lupa semua.

Clearance ni kira macam kita nak clear data kita dari uitm tu. Sebab Nad kan dah habis belajar so taknak la ada yuran or bil or saman yang tak bayar lagi. Ha camtu.


P/s : So ya, saya dah habis diploma dan saya menganggur!

You Might Also Like

33 ulasan

  1. samalah kita. hahaha tengah carik kerjaa!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha ye eh? Good luck Fiqa! Bukan senang nak cari kerja sekarang ni haha.

      Padam
  2. Yeahh..tanam anggur dah lepai ni..ahahaha

    BalasPadam
  3. tahniah nad... xnak smbung study ke?
    panjangnya no matrik.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tengok dulu keputusan rayuan tu Miera :) Hehe panjang tapi senang je nak ingat tu.

      Padam
  4. Alhamdulillah semuanya dah settle. Penat tu balik hari. Fatin pun dulu time nak buat clearance camtu gak. Ingatkan semua dah settle, padahal belum. Banyak sangat proses.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan, ingatkan benda simple potong kad matrik je rupanya kena minta cop sign semua unit haih la.

      Padam
  5. tahniah dik..
    jom singgah blog kaknoor
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak :) Nad dah singgah balik hehe.

      Padam
  6. Hahaha. Amboii mentang2 dah habis, semua benda lupa :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha itu ler pasal. Punya lah drive ke sana apa semua tau tau la salah kolej hahah.

      Padam
  7. Balasan
    1. Hehe kita hantar adik jela ke sana TT_TT

      Padam
  8. tahniah...nanti boleh sambung degree yer

    BalasPadam
  9. wah tahniah... :) cepat2 cari kerja , tak pun better smbung belajaq la sbb muda lagi kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe etrima kasih kak Lieya atas pendapat :)

      Padam
  10. teringat isi borang clearance masa study uitm merbok dlu, 6 thn lps..huhu..lama dah dik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh lama dah tuu, nasib masih ingat lagi eh.

      Padam
    2. hehe..lps tu smbg study uitm kltn pula.. semoga nad berjaya di dunia dan akhirat ye :)

      Padam
  11. wahh, dah hbs stdy. tak sambung degree? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Taktau lagi la Eka dapat sambung degree atau tak :B

      Padam