Perkhidmatan Dobi Smart 24 Jam Memang Terbaik

7:13 PTG


Assalamualaikum Hai.

Dobi Smart 24 Jam. Kalau kita perhatikan sekarang ni memang dah banyakkkkk sangat dobi self-service yang dah start bukak dekat Malaysia ni kan. Nad pun kekadang kalau takde air memang ke dobi jelah jawabnya. Atau waktu bercuti and banyak sangat baju kotor, time ni lah gunanya dobi kan hehe.

Kalau waktu waktu biasa memang takdelah nak guna dobi ni haha apa guna washing machine dekat rumah Kan. Dan dalam banyak banyak dobi yang Nad pergi Nad memang berbesar hati nak review dobi smart 24 jam ni sebab bersih sesangat sangat. Family Nad pun memang puas hati sangat guna perkhidmatan dobi katsini. 


Gambar gelap sebab mendobi waktu malam ahaha.


Nad berkenan sangat dengan gabungan warna pink biru dobi ni :')

- 6 washer Electrolux 14kg
- 1 washer Electrolux 28kg


Mesin pengering yang 100% kering.

- 6 dryer Electrolux 16kg


Harga pun memang berpatutan sangat! Tak mahal weh.


First time Nad jumpa dobi yang bagi free softener uwaaa T_T Untungnyaaa.


First time juga jumpa dobi dengan kemudahan camni. Biasa lah, nak tunggu baju siap berjam kottt.


Mesin duit juga ada disediakan so tak perlu risau.


Punca kedai bersih.

Hahaha. Mostly kalau kita pergi mendobi confirm confirm wajib dan pasti mesti lantai kotor. Percaya lah. Dengan air tumpah then orang pijak pijak yerus kotor camtu. Tak masuk lagi sabun tumpah, plastic bag sana sini. Tapi dobi ni no no korang takkan jumpa suasana camtu. Tenang je Nad tengok. Untung orang orang Johor ni haha.

Info Dobi Smart Johor Bahru

Alamat : No 89, Jalan Pulai Perdana 11, Taman Sri Pulai Perdana, 91100, Johor Bahru.
Facebook : SmartClean Laundry
No phone : 012-7777593

P/s : Nahhh Happy Weekend semua! Esok dah start class :v














You Might Also Like

12 ulasan

  1. gabungan pink dgn biru mmg cantikkkk

    BalasPadam
  2. cantiknya dobi tu. mesti selesa relax2 tunggu baju :)

    BalasPadam
  3. eh ni dekat dengan umah kak lieya dh ni.. boleh la nti berkunjung ke sini pulak.. selalu pergi yang kat taman teratai jerrr

    BalasPadam
  4. tak penahpi ..... dok basuh sendri kat rumah

    BalasPadam
  5. Mrs. A belum jumpa lagi dobi selfservice kat Seremban.
    Biasa yang dekat area rumah Mrs. A tu laundry Adek namanya ngeh!ngeh!ngeh!

    BalasPadam
  6. Seriously ni la first time tengok dobi masuk kena bukak kasut so for sure la bersih je. Kat KL ni hampeh skit la tak pernah nampak lagi. Btw, I like reading your blog. Sincerely, your new follower ^.^

    BalasPadam
  7. sop selalu guna pengering time hujan
    siap ada wifi mmg x bosan menunggu sbb boleh buat keje juga :)

    BalasPadam
  8. Kebersihan tu paling utama...kadang, saya guna juga perkhidmatan dobi

    BalasPadam
  9. kena pergi dobi macam ni...
    salam aidil adha nad!!
    :)

    BalasPadam
  10. selalu g dobi layan diri utk keringkan baju
    kalau musim hujan mmg x sempat baju kering
    mmg terbaik guna pengering dobi ni

    BalasPadam