Random 74th Post.

5:57 PTG


Assalamualaikum Hai.

Hi guys hello! Kalau nak diikutkan memang dah lama hm around sebulan juga lah Nad dah tak menaip ni kann. Sometimes I was just hmm confuse to actually pandai pandai bahagikan masa untuk study and blogging OR focus 100% on my study then baru lah sibuk ber blogging bila cuti. I try to actually post on my blog everyday like I used to tapi okay memang tak boleh. Bila nak gap kan dalam 3 entry per week haha memang out ok bye blog camtu terus terlupa. 

But somehow, mestilah rinduuu blogging T_T Kadang tu tahan tahan diri juga dari jenguk or bukak blog hmm. Lagi lagi bila blogger yang dah memang kenal and follow ig semua wondering why dah lama tak update blog T_T Uwaaaaa. 

So here I am, pada petang petang ni angin sepoi sepoi bahasa berfikir dengan tenang ahahahah berapa banyak peluang yang Nad terlepas kalau stop blogging macamtu jer haha. So em em em tak berani nak cakap but I will try my best to at least have about 3 entries sambil meletakkan degree as my priority hm. Sebab kalau difikirkan balik macam mana orang lain blog blogging + kerja + study at the same time? Tapi Nad? Hmm. Maybe kena improve dari segi time management.



Ok now you know what's coming for next entry ;)

P/s : Have a nice day & Keep Blogginge people :*

You Might Also Like

28 ulasan

  1. good luck kak nad untuk degree!! :) ina doakan urusan kak nad dipermudahkan & boleh update entry banyak2 hehe :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Ina :) Ameen hehehe in shaa Allah kak Nad belajar bahagikan masa hehe.

      Padam
  2. sama lah tak pandai urus masa :( tengok orang lain elok je blogging time study kerja. fiqa ni kalau time study nak update sebulan sekali pun takde masa. hahaha -.-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu takpe. Pelik kan? Orang lain relax je buat banyak kerja dalam satu masa.

      Padam
  3. misschu kak nad:(
    update more pls pretty pls! huhuhu congratulations kak nad btw!!!! <33

    BalasPadam
    Balasan
    1. Missyou too Qila omeyyy <3 Huhuhu in shaa Allah! Thank youuuu baby girlll xo

      Padam
  4. kalau sy xdpt kak. paper repeat tinggal berapa hari je lagi tapi masih tak focus dgn study hahaha

    BalasPadam
  5. Lama tak singgah sini :D
    Bila dah masuk dunia blogger dia susah nak tinggal. Huh, sy start balik berblogging lepas tinggal berbulan, tp guna blog baru. Hee .. jmputlah dtg blog kite.http://kimchaa.blogspot.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tahu takpe. Memang susah sangat nak tinggal. Takkan boleh tinggal agaknya ahaha. Laa nape guna blog baru? Susah dah nak naikkan balik.

      Padam
  6. Lama tak singgah sini :D
    Bila dah masuk dunia blogger dia susah nak tinggal. Huh, sy start balik berblogging lepas tinggal berbulan, tp guna blog baru. Hee .. jmputlah dtg blog kite.http://kimchaa.blogspot.my

    BalasPadam
  7. kagum tgk orang study + kerja semua at the same time. i'm not good at multi-tasking too TT___TT

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kannn T_T Kalau dapat buat semua dalam satu masa ya Allah seronoknyaaa!

      Padam
  8. congratz kak nad! btw all the best utk degree pulak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you Mazni! <33 Awak pun tau! :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Yeay yeay yeayyy kihkihhh. Alhamdulillah..

      Padam
  10. wahh dah grad la nad ..congrats..

    BalasPadam
  11. kita pulak tgk blog hari2 tp pyh nk update hihi baca blog org je rajin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aip Ima haha rajin membaca ni hehe. Nad takleh. Mesti rasa nak update blog sendiri jugak akhirnya.

      Padam
  12. hehehe.. moga nad pandai2 bahagikan masa.. hehehe

    BalasPadam
  13. Same habit kita ada. Pelik and teruja juga kdg2 tgok blogger yg salu update blog dorangg hihi

    BalasPadam