#2015BestNine!

7:21 PTG


Assalamualaikum Hai.

I know i knowww its the enddd of 2015! T_T Huhuhuhh. Apa boleh buat. Life will always be getting busier kan. Hm banyak alasan betul. Orang lain boleh je sambil bekerja + belajar + berblogging. Kita ni belajar + berblogging pun asyik kantoi jee. Fuh fuh fuh nampaknya percubaan sem 4 sambil berblogging adalah gagal. Next sem boleh cuba lagi untuk study sambil maintain blogging.

Sebenarnya, sekarang ni pun tengah final exam. Tahu tak, bila final ni time tu lah mood untuk berblogging tiba tiba datang secara membuak buak? Korang ada sedar tak? Tiba tibe rasa nak basuh toilet, sapu sampah, pakai masker tu semua datang bila waktu yang seharusnya study? Kenapa life ni complicated sangat ehh?

Whatever it is, alhamdulillah dah settle 2 papers, and now ada lagi 5 papers yang menanti. Hopefully dapat study dengan aman, jawab soalan dengan jaya, update blog dengan gembira hahahha. Tak kira, nak update selalu jugak walaupun tengah final. Lately ni Nad nampak macam ramai yang post dekat ig with #2015BestNine haha! Nad pun baru try tadi kahkahkah. So, here's mine!



Boleh pergi #2015BestNine kalau nak try.

Just masukkan nama instagram korang jer.

P/s : Okay nak start study hydraulic T_T Gap sehari je kottt, paper susah kottt. 

You Might Also Like

30 ulasan

  1. Gudluck nanad... fokus-fokus. Ada sikit la rindu awok tu.. hihi. Takecare ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you Wardah. Ececeh missyoutoo! :*

      Padam
  2. memang ramailah yg dok post ini! btw good luck for exam!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan? Kebetulan memang tengah trending. Thank you Luqman! :)

      Padam
  3. makin cantik je tgk akak skrg ni. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eee ee e mana ada la Tashiraaa. Tipu je semua tu huhuuu.

      Padam
  4. Memang ramai dah yang posted benda ni. Teringin juga a dah nak buat tapi gambar dekat IG semua dah deleted.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha alahai nape Farah? Kan moments semua tuu hihi.

      Padam
  5. Uhuhu, all the best for finalss

    BalasPadam
  6. pergh nad!!! ramai giler likers......ha'ah...pernah gak rasa semua perasaan tu bila final... apa orang kata, dugaan....
    apa2 pun happy final Nad! and fight for your best k?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha entah betul entah tak tu Sofie hahahhaha. Kan kannn menci tau! Thank you Sofie! :*

      Padam
  7. goodluck utk lagi 5 papers tu kak nad! :D
    haha mmng selalu camtu, time nak examlah mood study tu macam takde. mood lain pulak yg datang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wihuw, thank you Mazni! Tula kan, kak Nad benci betul tau bila jadi camtu hm :/

      Padam
  8. Hi, perkongsian yang menarik. Done follow, follow me back :)

    BalasPadam
  9. Haha don't worry after final exam you can "blogging" without a mercy haha. You now what , I kind of thinking over and over again , everytime it was last day ( in every year ) , I'm thinking like "Is there something missing today , why's everything look so fast" . Waa btw Happy new year . Good job you've 365 steps of succeed ! . Now begin with the new chapter "a year" of our life . Fighting ! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. NOW is definitely the time to blog without mercy kannn! Hahaha. Happy New Year too Syamsid! ^_^

      Padam
  10. So true sis..tgh2 final ni lah, blog ni memanggil2..idea menulis mcm air terjun keluar..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahu takpe. Padahal biasa terabai je blog tu takda hal hahaha.

      Padam
  11. i can feel you nadd.... hahaha. all the best for ur final. fightingg! ^^

    BalasPadam