Hi Hello Welcome 2016!

7:59 PG


Assalamualaikum Hai.


Blur sangat sampai nak type pembuka kata pun kena fikir banyak kali assalamualaikum dulu ke hai dulu....... End up bukak blog check mana start dulu. Astaghfirullah. Ini lah yang jadi bila korang tak tidur satu malam layan cerita Korea okay huhuhuu. Pastu sebelum tidur sibuk nak type entry. Pastu tak fikir next paper static & dynamic kottt (Yes Nad tengah final) :p

Nad dari awal lagi, seminggu sebelum masuk 2016 memang dah start fikir azam 2016 ni hahahhaha. Nampak tak semangat tuuu? Konon konon kalau start berazam awal boleh laksanakan dengan awal lah? Pui. Acaca je semua tu hahaha but still, I will try my very best untuk achieve all 5 of my resolutions. Last year punya cuma 2 dari 6 je yang tercapai tau sis cedih.

Sebenarnya nak share azam, tapi kan ada orang cakap kalau share azam lagi mengurangkan probability azam tu nak tercapai. So.... emm I won't take the risk harharhar nanti hujung tahun kalau dah tercapai baru lah cerita lain kannn.


Makan sedap sikit penghujung 2015 sebab mulai harini dah kena start control all expenses T_T

Tolong doakan saya tabah kawal nafsu dari segi menerbangkan wang.

P/s : Good Morning 2016! Mulakan 2016 dengan baca Apa Perkara Yang Orang Berjaya Buat? Lepas baca terus doa harap diri ni pun berjaya jugak Ameen hehe.

You Might Also Like

35 ulasan

  1. Happy New Year Nad ^^ Semoga 2016 lebin baik dari 2015 dan semoga dipermudah segala urusan ^^ Amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2016 Ros! Ameen ameen in shaa Allah moga dipermudahkan semua urusan..

      Padam
  2. hi kak nad omey!!!!!!!!!!!!!!!
    HAPPY NEW YEAR!!! :D HEHEHE and all the best in 2016 ok hugs!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2016 Qila! :* All the best to you too!!!

      Padam
  3. sempat jugak akak tengok drama korea kan? hahaha good luck kak nad! semoga dipermudahkan urusan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tula pasal Tashira haihh teruk betul kannn. Thank you :* Ameen.

      Padam
  4. Selamat tahun baru... Semoga tahun ini lebih baik daripada tahun2 lepas..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2016 Fyda! Ameen ameen hopefully ;)

      Padam
  5. kanad, *nama baru* :p goodluck final!
    ayat "kalau share azam lagi mengurangkan probability azam tu nak tercapai" ahahaha sentap sket. nasib baik tahun ni tak share apa2 azam pun :p ke mmng takde azam? huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha thank you Mazni!!! Hahahhaha ala kak Nad dah tahu gitu pun kalau certain orang tanya tetap jugak share azam LOL.

      Padam
  6. selamat tahun baru and goodluck! :)

    BalasPadam
  7. all the best for 20166! saya byk hbiskan duit utk makanan huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Happy 2016 Xyz! Tula, dalam sedar tak sedar sebenarnya banyak jugak yang dihabiskan untuk makanan ni..

      Padam
  8. Lambat kite singgah sini... Good Luck nad...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takpe lambat pun tetap reply jugak. Thank you Intan! :D

      Padam
  9. Selamat tahun baru and good luck on ur final nad...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh Lan comment wah wah wah. Happy 2016 jugak Lan & tahnk you! :D

      Padam
  10. Rasanya belum terlambat nak wish Happy New Year ! Hikhik

    Jom singgah blog Yana. Terima kasih ;D

    http://abellmohd.blogspot.my/2016/01/review-product-babies-blink-tak-okay.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha Happy 2016 Yana! Dah singgah & comment sekali kat entry tu Yana. Btw, Babies Blink memang tak elok sebenarnya :v Hmm.

      Padam
  11. Good luck for your final exam Nad..
    All the best to you.. ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you LZ! Ameen in shaa Allah, moga dipermudahkan semuanya..

      Padam
  12. happy new year sister...lepas ni kalau nak makan sedap, ingatkan dalam hati.."kena belanja kak sally ni.."

    baru duit selamat~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2016 kak Sally! Hahhaha alaa kak Sally kan tgh healthy diet so takleh kacau and makan sembarangan kehkehkeh.

      Padam
  13. selamat thn baru nad. semoga tahun ni lebih baik dr tahun lepas lepas ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy 2016 Ima. Ameen in shaa Allah. Ima pun sama ye =)

      Padam