Hilangkan Jerawat Dengan Refinity Acne Hydrogel

11:47 PG


Assalamualaikum Hai.

Refinity Acne Hydrogel. Korang stress tak bila jerawat tiba tiba datang menyerang? Kalau 3 or 4 pun dah stress, lebih dari tu lagi lah berganda-ganda stress kannn. Fuhhh, kalau nak deal dengan jerawat ni memang takkan pernah habis. Dah hilang datang lagi dah hilang datang lagi. Nad ni boleh dikatakan bertahun jugak lah suffer dengan jerawat :'/



ABOUT PRODUCT

- Fokus : Menghilangkan jerawat dan bekas jerawat.
- Disapu 2 kali sehari.
- Cepat meresap dan kering (Not oily)
- Dari bahan asli dan bebas bahan kimia.
- Sesuai untuk semua jenis kulit.
- Diiktiraf oleh GMP, KKM, PPIM dan Halal.




MY OWN EXPERIENCE

Finally, all jerawat is cleared! Tapi still ada parut huahuahua. And parut sangat lama ok nak hilang. Sejujurnya Nad cakap, pengalaman Nad guna Acne Hydrogel ni memang berkesan. Tapi Nad bukan cuma sapu dekat kawasan jerawat je, Nad sapu dekat satu muka sekali hahaha. And for the ingredient, Nad rasa ada campuran tea tree oil sekali sebab time sapu kat muka ada scent tea tree oil but takde rasa berangin. Gitu lah. And I think sebab tu lah Acne Hydrogel ni berkesan; cause tea tree oil memang sangat bagus and effective terhadap jerawat. Tapi sebenarnya benda yang Nad sangkakan tea tree oil ni sebenarnya adalah Salix Alba!

Dari segi texture pulak, even Nad sapu satu muka pun takde rasa melekit or berminyak macam certain serum kan bila pakai kejap je dah rasa melekit tapi yang ni okay je all day long pun rasa macam tak pakai apape. And the best part is no chemical. Nad sememangnya tengah berusaha sebaik mungkin untuk guna product yang no chemical/least chemical. And so far, disebabkan kurang rajin Nad sapu hanya sekali or dua kali jer sehari em kan best kalau rajin sapu tiga pat kali mesti lagi cepat berkesan.





OTHER TESTIMONY




Harga Asal : RM90

HARGA PROMOSI

1 botol : RM70
2 botol : RM130

MANA NAK ORDER?


You Might Also Like

18 ulasan

  1. lepas guna tu kan, ada rasa gatal-gatal tak ? rasa nak cuba. berapa hari ek amik masa nampak hasil ? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Nad try takde pulak rasa gatal ke apa, okay jee. Dalam masa 3 hari da boleh nampak perubahan dah.

      Padam
  2. bestkan produk ni, i pon guna...nampak kesan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe best best Mama Darwish! Memang nampak kesan tu..

      Padam
  3. Kalau boleh memang nak try, taknak jerawat jerawat niii!!!! :'O Tapi apakan daya, takutlaahhh... :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak kalau takut cuba try natural remedies dulu Fairuz. Then if tak jalan jugak, baru cuba try product ni.

      Padam
  4. *check wallet* sobs wallet pun menangis, muka pun menangis jugak sebab jerawat bermaharajalela. tapi malas nak kisah dah, tutup guna bb cream je buat masa ni T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha alaaa janganlah buat ayat sedih gini Aisya. Takpe takpe, buat sementara tutup pakai make up dulu yee =)

      Padam
  5. wah wah habis aaaaa lepasni kak nad flawless peh peh peh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha nak jugak flawless acam Qila! Mihmihhh.

      Padam
  6. Prut lmbt hilang da tumbuh yg baru.. Huhu tu kene cri produk sesuai cpt2 kn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah pasal. Kalau dibiar makin lama makin banyak pulak D;

      Padam
  7. Nmpk exclusive packaging dia :D elok jugak kesan lps pakai tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeap rasa macam pakai product mahal tau tak Mazni hahaha. And kesan memang kak Nad nampak :)

      Padam