Jom Beli SERENITY by Syira Lokman

6:54 PTG


Assalamualaikum Hai.

SERENITY by Syira Lokman. Wahhh, tak sangka dah ada sahabat blogger yang mampu terbitkan buku sendiri ya? Kerja blogger, tugas blogger memang ke arah penulisan. Tapi kalau dah benar-benar serius dan minat yang mendalam, mampu lah nak terbitkan buku sendiri. Atau mungkin ke arah cerpen pendek atau novel online?



Tapi bagi Syira Lokman, kaedah yang dipilih adalah melalui buku yang bertajuk "SERENITY". Memang HOT SELLING habis, sebanyak ratusan unit buku berjaya dijual dalam masa 2 minggu! Memang hebat sangat bagi Nad memandangkan ini buku pertama yang diterbitkan oleh Syira.

Apa yang Nad perasan, buku SERENITY ni sebenarnya membantu kita muhasabah diri sendiri :) Dengan menyentuh soal study, motivasi, kejujuran, Islam dan dalil-dalil. Serious memang banyak aura positive yang diterapkan dalam buku ni. Kadang tu ada la satu dua perenggan yang terkena dengan batang hidung sendiri kan hahaha.




See? Betul tak apa Nad cakap? Hehe.

Okay cukup cukup cerita pasal buku. Mari kenali siapa sebenarnya Syira Lokman ni? Syira macam yang Nad cakap tadi sememangnya seorang blogger yang sudah berblogging hampir 5 tahun. Selain tu, Syira juga merupakan pelajar kaunseling di Universiti Malaya (UM), advertising copywriter dan mempunyai vendor pakaian di Zmar Apparel Shoppe.



SERENITY by Syira Lokman

Tajuk : Serenity
Penerbit : Komrad Buku (Facebook) (Instagram)
Harga : RM20 (tidak termasuk postage)

Berminat? Tapi taktahu cara nak order? OK ok boleh pergi ke link ni okay :)

PROMOSI!! Kombo Serenity & Head with Serban! Dua buah buku dengan harga RM40 termasuk postage! Yang ni ken cepat sebab promosi sampai 2 Februari je cepat cepat cepat!!

You Might Also Like

16 ulasan

  1. wah wah thanks share ni kak nadddd

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe thank you Qila! :* Something worth sharing.

      Padam
  2. ok.... mmg ada ayat yg kena batang hidung huhuuu. thanks for sharing!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah kannn terassa sangat tauuu. Welcome kak Aisya =)

      Padam
  3. Balasan
    1. Yeap Syira Lokman is a blogger too ;) Hihi.

      Padam
  4. wah tahniah to the penulis :) good job hehehe XD

    terkena sebijik dkt batang idung ahahahaha :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaa kannn. Alaaa Misaki pun writer-to-be jugaaa hehe :D

      Padam
  5. haritu dah terbaca review buku ni dari blog kak syira tapi smpai skrg blum beli lagi. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe biasa lah tuu. Takpe, usha usha duluuu. Nanti dah sampai seru beli ehh.

      Padam
  6. terima kasih semuaa..jom support #serenitysyiralokman

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Memang best pun Rasya. Banyak pengajaran ;)

      Padam