Tolong Vote di Printcious T_T

6:27 PTG


Assalamualaikum Hai.

Tolong lah vote Nad di Printcious T_T Ala Printcious website yang Nad pernah cerita sebelum ni. Kebetulan, Printcious ada buat 2 jenis contest sekarang dekat facebook page dia. And Nad pun pergi lah join photo contest tu.

Contest tu bersempena dengan Valentine's day bulan 2 ni. Tapi no no, Nad tak menyokong pun Valentine's Day tuuu. Jauh sekali. Tak pernah celebrate pun hokey. Cuma saja lah nak rebut hadiah jugak hahaha. Tolong eh eh ehhh. Tak susah. Just 1 vote pun dah memadai.



Okay cara cara voting :

1) Click link ini - https://www.facebook.com/printcious/?sk=app_512541485429310

2) Click button Vote.

3) Search - Nadratul Syazwana

4) VOTE



Nad pertaruhkan gambar atas ni haa.

Itu jerrr. Senang tak? Senang kannnn? Senang sesangat dah tuuu. Please lah anyone yang ada masa terluang dan link internet boleh tahan luangkan sedikit masa ye :) Ajak satu family sekali tolong vote Nad ehehe. Nad takde target menang hadiah gempak punnn. Hadiah dia ni haaa.

Top 3 votes : 2 Mugs + 2 Cushions + 2 Tshirts worth RM266
100 votes & above : 2 Mugs + 2 Cushions worth RM113
50 votes & above : 2 Mugs worth RM68

To be honest, Nad memang aim nak dapat 50 votes sahaja, tu pun dah memadai. Just buat lepas syarat dapat menang jela hehe seronok tau even hadiah mugs je tapi hmm dapat menaikkan lagi semangat nak join contest or giveaway lain yang sedang berlangsung.

P/s : Anyone yang nak join boleh lah ikut join sekali. Jangan lupa vote Nad tau! :*

You Might Also Like

8 ulasan

  1. okeh kita dah vote da..nom 8 tuh...heheheh
    all the best nad!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awhh, thank you so much Sofie hihihi <333

      Padam
  2. done vote utk akak! good luck yaaa :)

    BalasPadam
  3. goodluck kak nad!!! comelnya gambar tu :p <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank youuu Fieyqa :D Haha gambar lama tuu, raya tahun lepas ehe.

      Padam
  4. Ok jap lagi akak vote. Good luck Nad :D

    BalasPadam