What is Printcious?

11:59 PTG


Assalamualaikum Hai.

Apa itu Printcious?

Okay pernah dengar tak Personalised Gift? Emmm macam kita create our own design? Contohnya, for mug, cushion, phone casing or tshirt? Design semua tu dengan nama or gambar kita. Wahhh sweet kan? To be honest, Nad tah pernah create for myself, kalau nak hadiahkan dekat orang tu pernah la. Haa, so memang perfect untuk diri sendiri atau hadiahkan buat orang lain.


Happy Valentine's Day'

See? Antara barangan yang Printcious boleh design kan untuk anda. Nad rasa dah list banyak kat atas tu, rupanya still ada banyak lagi yang printcious mampu buat. Antaranya Tshirt, Mug, Cushions, Phone Casing, Ceramic Tiles, Puzzles, Mousepad and Mini Tees. Wow, speechless kejap sebab bagi Nad memang hebat idea Printcious ni ditubuhkan.

Disebabkan semua design ni boleh DIY, so boleh send ke kawan or family untuk wedding, graduation, anniversary or any kind of events.


Phone Cases

T-Shirts

Mugs

Cushions

Mousepads

Bagi Nad, korang memang kena usha sendiri web Printcious dengan sendirinya. Sebab korang akan stucked berjam jam! Hahahahha. Design dia semua simple ya ampunnn tapi comel taknak kalah! Rasa macam nak beli semua. Rasa macam mana datang idea hebat untuk design camtu. Rasa macam I want them all in my room. Rasa macam can you not be too cute? Haihhh. 

Web Printcious juga sangat lengkap dan user-friendly. Hanya perlu register dan pilih pilih barang tekan beli gitu jer. Dekat atas tu cuma perlu pilih category yang korang nak. Then semua information and price dah complete ada. Sangat lengkap dan mudah. First timer pun mesti confirm tahu macam mana nak guna T_T Please lah.

Printcious.com - Precious Gift from your Heart!



Ni contoh kalau korang nak customize your own design. Boleh pilih colour, size, quantity and lastly customize! Nak tulis apa ke nak corak apa ke name it! Nanti printcious tunaikan okay wehee~ Senang bila dah ada yang pakar camni, kita tinggal design and order je.


Printcious

Facebook : Printcious
Phone Number : +6019-3233532
Email : ask@printcious.com
Website : Printcious
Address : No 30, First Floor, Jalan Tiara 4, Bandar Baru Klang, 41150, Klang, Selangor

P/s : Tertarik sangat dengan cushion and mousepad yang comel comel tuuu T_T

You Might Also Like

16 ulasan

  1. bestnyaaa kena tengok nii harap-harap tak mahal sangat hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ihik, affordable. Cepat cepat, sementara ada discpunt sempena Valentine's Day ni ;)

      Padam
  2. dah tgk dah tapi belinya tak tahu bila lagi hehe

    BalasPadam
  3. yeee mousepad tu sumpah cute!!! ahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha mostly memang design dia cute cute! Sampai malas nak customised sebab rugi tak pilih yang cute tuu >.<

      Padam
  4. cutenya! ni kalau tempah t-shirt utk buat baju kelas sesuai gak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeap memang sesuai sangat. Sebab boleh customised kan =) Hehe.

      Padam
  5. nak tunggu nad bagilah...hehehhe

    BalasPadam
  6. Memang lawa2 barang dekat sini :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kannnn. Yang geram sebab semua comel ya ampunnnn ^_^

      Padam
  7. lawa2.. XD kalau printicious nih buat utk laptop punya skin background kan bagus XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah ek. Laptop punya mesti comel comel jugak kannn. Hmm. Nad punya laptop kosong putih clear je ahaha.

      Padam