BEST DETOX TEA : Bless Teatox

7:59 PTG


Assalmualaikum Hai.

Detox Tea. Lately ni Nad tengok ramai gila yang dah start keluarkan produk macam ni. Before mostly cuma dekat oversea je yang jual kan. Then, dekat instagram pun now dah banyak keluarkan buat Nad cuma rasa macam takpee, I'll try the natural way; guna lemon jerrr. Hahaha but effect dia sangat slow okay.

Sampailah satu hari, Nad diperkenalkan dengan produk detox (Mania TeaTox & Stemcell). Mula mula agak takut juga yee nak cuba cause biasa bila detox ni orang cakap asyik nak terkejar ke toilet lah, sakit perut sangat lah. Fuhhh, malas k nak rasa sakit perut tu. Tapi, Mania Teatox tidak sebegitu. Pagi pagi tu elokkk je ke toilet then dalam tengahari sikit then petang. Yeap, average kita harus buang air besar dalam sehari adalah 3 kali!





Bagi sesiapa yang tak tahu, detox ni dia macam proses nak bersihkan segala toksin dan lemak yang melekat dekat usus dan dikeluarkan melalui buang air besar. Korang imagine eh dah usus tu lepastu berkerak kat tepi tepi tuuu ugh, so function detox ni adalah untuk menggalkan benda benda tu dan keluarkan time kita beraks. Hahaha. And sesiapa yang ada rasa nak consume supplement, first thing first is detox! Baru senang nak serap suppplement or collagen tu.


KELEBIHAN BLESS TEATOX

- Membersihkan usus.
- Membuang toksin dari badan.
- Melancarkan proses pencernaan.
- Membantu buah pinggang menapis darah.
- Meningkatkan keberkesanan fungsi hati dan hempedu.
- Membuang bahan buangan dari pundi kencing.




Lagi apa yang bestnyaaa kandungan utama untuk teatox ni adalah green tea, ekstrak lemon dan ekstrak epal. Fuhhh semua suka green tea takkk? Kaya dengan antioxidant kot! Sangat baik untuk kulit dan kesihatan. Takut tawar? Jangan risau, ada ekstrak lemon dan epal sebagai penambah perisa. Bagi pencinta green tea, confirm boleh telan ni air ni sedappp! Oh lupa nak mention, Bless Teatox ada kelulusan GMP, dijamin halal dan 100% natural.



Bagi yang berminat nak dapatkan Bless Teatox ni haaa boleh rujuk ni. Bagi Nad, detox ni amat sesuai untuk sesiapa yang sememangnya bermasalah dengan sistem pembuangan dan sesiapa yang baru nak start consume any supplement. Please bersihkan dalaman dulu, baru senang supplement nak meresap hehe.

Bless Mania Teatox

Harga : RM190 
Berat : 150g
Facebook : BLESS
Youtube : Bless Mania
Instagram : @blessmaniaofficial
Alamat : Escape Life Sdn Bhd, Suite 8.01, Level 8, Menara Binjai, No 2, Jalan Binjai, 50450, Kuala Lumpur

P/s : Marilah kita sama-sama jadi cantik! Ehehe.

You Might Also Like

14 ulasan

  1. erm..mcm nak try..pi tunggu ada duit sendiri dulu...barulah berani nak cuba2...
    detox2 ni memang bagus! tapi setakat ni alhamdulillah takde masalah dari segi pencernaan atau yang sewaktu dgnnya...^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh nanti dah ada duit sendiri Sofie pi try yee :* Hehe bestnya takde problem digestion.

      Padam
  2. kenapa tidur masa ambik gambar.kahkahkah. okay.. macam best je product ni. tapi ecah nak product yang boleh bagi perut ecah besar so boleh makan banyak2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha itula haihhh. Selalu macamtu tau kalau kena amik hadiah ke apa T_T Hahhaha duh Ecah dah kurus nak gemuk pulak ye..

      Padam
  3. wahh. so far alhamdulillah scya takde apa masalah. tp mana la nak tau kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe yeap. Tapi alhamdulillah la takde masalah dengan digestive system :D

      Padam
  4. Tak pernah ambil air detox. Tapi pernah buat guna buah buahan. Takut plak nal amek sbb takut berkejar kejar ke toilet huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes sort of. Guna fruits pun best what. Cuma tak rajin sangat hehehe.

      Padam
  5. Balasan
    1. Hahaha memang lancar and memang best lahhh.

      Padam