Kemenangan January 2016

10:29 PG


Assalamualaikum Hai.

Wehee Kemenangan January. Nad ni kadang on off on off je update mende yang menang. Yelaa kadang bukannya ada join apape contest or giveaway pun. Tengok mood, keadaan and masa jugak. Eh, tengok luck and rezeki juga ehehe. Rasa seronok sangat bila tengok orang lain menang memacam, tapi kita nak join malas hahaha.

Okay so, since 2016 ni Nad ada la start rajin sikit join kan sebab dah cuti sem. Kalau dekat UiTM tu susah gila nak cari masa terluang usha usha contest beli itu ini ke hapeee. So time cuti ni laaa kita manfaatkan.


Menang Ticket FREE Gold Museum


Alhamdulillah. Hehe ni pun kebetulan je Nad perasan blogger ada update dekat blog. Then Nad usha usha dari page Project Blogger Utara di Facebook. And terus join je sebab tak perlu blogpost pun sebenarnya. Like & comment. Sangat simple. Haaa nama first lagi tuuu. Cuma tengah fikir fikir ni nak pergi bila dengan siapaaa hahaha.


Sabun Dhia from NR


Alhamdulillah. Yes yes! This is my blog yang diwujudkan khas hanya untuk join contest or giveaway. Hehehe. Nad tak suka tetibe blog personal spam banyak gila giveaway :B Sangkut la juga link Nad walaupun cuma ada 3 pemenang. Anyway, hadiah sabun ni Nad dah dapat nanti kot kot Nad dah pakai ke kannn Nad try share okies. Katanya sabun ni boleh memutihkan hehe. Thank you kak Adrina! 


Elianto Intense Matte Lipstick


Alhamdulillah. Ini pun by luck. Sebab ni just like, comment & share. Ada rezeki dapat lipstick baruuuu. Tak sabar. Dah lama gila tahan nafsu shopping dari beli make up cause nak habiskan apa yang ada dulu. Tup tup bakal dapat lipstick keluaran terbaru from Elianto! Ini lagi lah wajib review bila dah dapat nanti muehe.Tahniah juga buat senior yang selalu menang kak Nana! Hehe nama first tuuuu. And thank you Elianto!

P/s : Alhamdulillah. Kena lebih active ni join contest./giveaway dan berusaha sehabis baik. Moga Allah luaskan rezeki buat kita semua. Ameen! =)

You Might Also Like

44 ulasan

  1. bestnya dapat hadiah, fieyqa jarang ada luck ahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huaaaa Nad pun jarang je ada luck ni. Ni pun sebab join banyakkkkk gila like alot! So ada la yang sangkut sikit ehehe.

      Padam
  2. Woah you're so lucky lah memang rezeki anda , alhamdulillah :D . Congratulations btw :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, ada la rezeki sikit Syamsid :) Hihi thank you!

      Padam
  3. tahniahh nad. selalu menang dia nih..hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahha takdelah selalu sangat Zati. Kalau join tu ada la menang, tak join takdela menang kannnn.

      Padam
  4. sejak akhir2 ni sy jarang menang hahaha tak ada rezeki langsung. congrats kak nad :) nanti nak baca review pasal lipstick tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huaaa tula ikut rezeki jugak kan Tashira =) Thank you. Hehe jap ehhh ada banyak lipstick tengah beratur nak kena review! Kahkah.

      Padam
  5. wohoooo!!! so lucky nad! join la byk lagi kalau yang dapat cash berpuluh ribu tu lagi best hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha tula lucky sangat kalau menang hadiah besar besar ni kannn? Tapi tipis peluang nak dapat hadiah besar gituu. Ikut luck kihkih.

      Padam
  6. tahun yg baru, kemenangan yg baru! hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe harap dapat menang banyakkkkk and bermacam macam lagi tahun ni kak Sally hehe.

      Padam
  7. Thniah,byk tu mng. Kdg2 je luck Wardah ade. Kdg xde. Now ase MLS Sgt. Sbb lappy tgah rosak. Huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah kita Nad pun kadang ada kadang takde je ehehe. Alaaa cepat cepat fix lappy tu Wardah.

      Padam
  8. selalu join tp tak pernah menang hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena banyak lagi join kot kak Ima hehe :>

      Padam
  9. Congrats my dear!!! Rajinnya join contests. I malas. Haha :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha ala saja saja join je ni Fairuz. Mana tahu ada rezeki hihi. Thank you my dear :*

      Padam
  10. tahniah... syoknya dia! murah rezeki sis

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Thank you Ecah! Kekadang je ada rezeki contest gini huhuu.

      Padam
  11. Alhamdulillah, tahniah. Rezeki sis :)

    BalasPadam
  12. tahniah Nad, murah rezeki sepanjang januari ye, singgah petang ke sini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, Terima kasih Anajingga. Tetibe February ni sendu pulaks!

      Padam
  13. Murahnya rezeki..Tahniah Nad ^^

    BalasPadam