Pencarian Sponsor Giveaway

9:19 PTG


Assalamualaikum Hai.

So yaa, its me again trying to me another giveaway. Last June Nad pernah try cari sponsor and ramai gilaaaaa berminat tapi at the end Nad terlalu busy dengan kerja so memang tak dapat nak buat giveaway. Tapi now, Nad nak menghabiskan sisa sisa cuti and terfikir nak buat another giveaway.


Anyway, Nad dah sediakan 10 hadiah Nad sendiri untuk bakal pemenang kita nanti hehehe. Just saja nak membanyakkan/memeriahkan lagi giveaway dengan lebih banyakkk hadiah hehehe. The more the merrier kannn. Haa apa kelebihan jadi sponsors? Korang dapat tambah followers blog, naikkan traffic blog, dapat tambah followers twitter and instagram, dapat tambah like page facebook and dapat berkenal-kenalan.. Korang boleh bagi dalam 3-4 syarat :)

Eeee, taknak cakap banyak lahhh. Sesiapa yang tengah tercari cari nak sponsor meh mehhh sponsor giveaway ni mehh ahaha. 

P/s : PM facebook Nad okay if nak sponsor! Kalau boleh nak start before 15hb :)



You Might Also Like

27 ulasan

  1. Moga mendapat sambutan, Nad :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Farah! :* Walaupun sambutan kurang hangat.

      Padam
  2. all the best.. buat segmen

    selamat bercuti semua !!

    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Acik hehe Nad dah vote dah haritu :) All the best ya. Memang selalu menang kannn.

      Padam
  3. Wahh nak buat GA. Tak sabar nak join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you kak Inani for your continuous support! :*

      Padam
  4. Mcm nak jadi je. Haha. Nnty kite pk pk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sila fikir fikirkan ye Wardah :D

      Padam
  5. Balasan
    1. Thank you Raihanah sudi sponsor =) Hehe.

      Padam
  6. macam gempak je GA nih...tak sabar plak nak tunggu..huhuhu..janji nad buat masa kita masih free sudah...lau tidak melepaslah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula timing kena betul. Nad sendiri pun busy tak sudah huhuhuuuu.

      Padam
  7. HYEE..THANKS SINGGAH BLOG SYIRA LOKMAN :D DAH LAMA BARU SEMPAT NAK SINGGAH SINI BALAS KUNJUNGAN..DOAKAN SYIRA FOR NEW SEM :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha takpe Syiraaa. Nad faham sangat, Nad pun busy gila kot since masuk new sem ni. All the best for us! <333

      Padam
  8. Balasan
    1. Hehe takpe Fyda. Yang next janagn lupa jemput sponsor ye hihi :)

      Padam
  9. sory nad xdpt sponsor sebab date x kena..hihi..rmi tu yg sudi sponsor..gudluck dik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi takpe kak Mila. Alhamdulillah ada yang sudi sponsor :D Thank you kak.

      Padam
  10. Alaaahh. Terlepas lah ni nak sponsor
    Huhu

    BalasPadam